VIDEO EXCLUSIV Mihai Bobonete așteaptă ziua în care Petrescu va fi antrenorul Universității Craiova și a dezvăluit ce jucător își dorește să vadă la Românii au Talent: „Să facă tumbe până leșină!”

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 22:15
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 22:20

Mihai Bobonete (41 ani) ține cu Universitatea Craiova și a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Dan Petrescu. 

Antrenorul lui CFR Cluj este fan al serialului Las Fierbinți, în care Mihai Bobonete este unul dintre protagoniști. Actorul a vorbit cu PRO TV și www.sport.ro despre relația de prietenie care îl leagă de tehnicianul campioanei României, despre care a spus că și-ar dori să îl vadă pe banca tehnică a echipei sale preferate, Universitatea Craiova. 

Reporter: Pe Dan Petrescu l-ai vedea antrenând la Universitatea Craiova?
Mihai Bobonete: Da, chiar mi-aș dori. Chiar am fost invitat la ziua lui Dan Petrescu anul acesta și i-am făcut o surpriză. Am apărut cu Rait (n.r. Mihai Rait) și Mărgineanu la ziua lui. Ce crezi, mă? Tortul cu lumânări era cu Bobiță, Geani și Dorel (n.r. personaje din Las Fierbinți).

Mihai Bobonete îl așteaptă pe Andrei Ivan la Românii au Talent

Actorul se află în juriul Românii au Talent din acest sezon și a dezvăluit că i-ar plăcea să îl vadă pe scenă pe Andrei Ivan, atacantul Universității Craiova.

Reporter: Ce sportiv ai vrea să vezi pe scena Românii au Talent?
Mihai Bobonete: Pe Andrei Ivan, să facă tumbe timp de trei minute până leșină. 

Nu fotbalul, ci pescuitul a fost prima dragoste a lui Mihai Bobonete. În Deltă, el a arătat cum pescuiesc bogații: „Deci am mulinat, nu am prins nimic!”. 

Și tatăl lui Mihai Bobonete a participat la concursul de pescuit din Deltă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!