EXCLUSIV Mersul pe jos face piciorul frumos, la Arena Națională! De când nu a mai fost făcută revizia la lifturile de la cel mai mare stadion din România

Arena Nationala revizie lifturi Arena Nationala Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 20:55
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 21:13

Arena Națională este cel mai mare stadion din România, cu o capacitate de peste 55.000 de locuri.

Inaugurat în septembrie 2011, stadionul care a costat peste 330 de milioane de euro găzduiește evenimente importante organizate în capitala României, dar și numeroase meciuri din competițiile interne, dar și cele europene.

Arena Națională este stadionul pe care FCSB evoluează pe teren propriu, atunci când nu sunt organizate alte show-uri. 

Partida din turul doi preliminar Conference League, dintre FCSB și Saburtalo, reporterii PRO TV au surprins un element incredibil la Arena Națională - revizia lifturilor ar fi trebuit făcută în mai 2022. În plus, din informațiile jurnaliștilor aerul condiționat funcționează în trei loje din 23. 

Arena Națională, într-un top select

Arena Naţională din Bucureşti este pe locul doi într-un top al stadioanelor de fotbal din Europa, alcătuit de site-ul britanic money.co.uk pe baza evaluărilor fanilor.

Pentru a stabili care este cel mai confortabil şi mai agreabil stadion, money.co.uk a folosit opiniile culese pe trei platforme diferite, Tripadvisor, Google şi Football Ground Map. Combinând scorurile de pe aceste trei canale, site-ul a alcătuit un clasament în care pe primul loc este Westfalenstadion, pe care joacă meciurile de acasă echipa germană Borussia Dortmund.

Westfalenstadion este urmat de şase stadioane notate cu 4,53: Arena Naţională (Bucureşti), Camp Nou (Barcelona), Santiago Bernabeu (Real Madrid), Millennium Stadium (Cardiff), Stadion Narodowy (Varşovia) şi Tottenham Hotspur Stadium (Londra).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!