Medicii s-au hotarat! Cel mai tare meci din primavara va fi de 5 STELE! Neymar a primit vestea:

Neymar da Silva Barcelona Champions League Kun Aguero Manchester City Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Februarie 2014, 10:28
Data actualizarii: Marti 11 Februarie 2014, 10:27

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Neymar s-a accidentat pe 16 ianuarie, in meciul cu Getafe, din Copa del Rey. De atunci brazilianul a ratat sapte partide, iar medicii se temeau pentru ce a mai rau.

Si-a sucit piciorul, iar staff-ul Barcei se gandea ca poate avea leziuni la ligamente, ceea ce ar putea necesita o interventie chirurgicala.

Pana la urma, spaniolii anunta ca Neymar a revenit la antrenamente, iar medicii au spus ca afectiunea nu e atat de grava pe cat se credea. - VIDEO AICI

Acum, Neymar se antreneaza partial, cu grija, iar Tata Martino vrea sa-i dea sansa de a juca si cateva minute in meciul cu Real Sociedad, in Copa del Rey, programat miercuri. In tur, Barca a castigat cu 2-0, iar brazilianul va intra pe final in returul intlnirii.

In plus, cel mai tare meci din primvara va fi cel dintre Barcelona si Manchester City, in optimile Ligii, acolo unde Barca vine cu echipa completa.

Pentru Aguero raman sanse infime ca el sa joace in turul cu Barcelona, insa la retur ar putea intra.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!