Marian Iancu, ajuns într-o situație teribilă: ”E terminat, de-abia mai merge”

Marian Iancu Poli Timisoara Stiri Marian Iancu
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 16:49
Data actualizarii: Miercuri 19 Ianuarie 2022, 18:28

Marian Iancu, fostul patron al Poli Timișoara, execută o pedeapsă de 14 ani de închisoare.

Fostul patron din Liga 1 se află încarcerat la penitenciarul Rahova, acolo unde execută o pedeapsă de 14 ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani. În închisoare, starea lui de sănătate s-a înrăutățit.

În 2014, Marian Iancu a fost condamnat la 12 ani de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat de spălare de bani și evaziune fiscală. Acesta fusese patronul lui Poli AEK Timișoara până în 2011, când echipa a fost dezafiliată.

Acesta a transformat echipa din Timișoara într-o superputere, terminând pe locul doi în sezoanele 2008-2009 şi 2010-2011. Mai mult, acesta a susținut că nu a reușit să aducă titlul pe ”Bega” din cauza jocurilor de culise.

Marian Iancu a fost condamnat în dosarul ”RAFO”

Un an mai târziu, fostul patron al Timișoarei a fost condamnat la alți 14 ani de închisoare în dosarul ”Rafo-Carom”, fiind găsit vinovat de înselăciune și spălare de bani.

Alexandru Ionuț Dobroiu, fost fotbalist la Rapid, care a executat o pedeapsă de 3 ani și 11 luni pentru deținere și consum de droguri anunță că starea de sănătate a lui Marian Iancu este foarte înrăutățită. 

Că tot m-ai întrebat cu cine am stat la puşcărie, am stat şi cu Iancu, de la Timişoara, e terminat, de-abia mai merge”, a mărturisit Alexandru Ionuţ Dobroiu într-un interviu pentru Playsport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!