Mancini, mai nebun decat Balotelli: "Daca era al meu, ii rupeam fundul in bataie!" Lacatus mai ca intra pe teren cu tigari in jambiere!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Decembrie 2011, 12:45
Data actualizarii: Sambata 31 Decembrie 2011, 12:41

Ce e mai rau pentru un fotbalist? Sa fumeze sau sa bea?

"Stiu ca fumeaza, da. Daca era fiul meu, ii rupeam fundul in bataie. Dar nu e. I-am spus ca e mai bine sa nu fumeze. Eu sunt anti-fumat si d-asta nici fiul meu nu fumeaza. Nu fumeaza mult, nu cred. 5-6 tigari pe zi. Sunt altii pe aici prin Anglia care beau de sting, mai bine fumeaza", a spus Mancini.

Ultimii lideri ai nationalei noastre fumau de rupeau si ei. Mutu, Chivu, Moti si Lobont sudeaza tigarile si sunt dependenti din tinerete. Lacatus mai ca ar fi intrat cu pachetul de tigari pe teren, sa isi mai aprinda cate una daca actiunea se desfasura la cealalta poarta :) Chiar si asa, Fiara a fost unul dintre cei mai rapizi jucatori ai Romaniei si fugea 90 de minute pe teren, fara sa para ca ar face un efort cat de mic.

De partea cealalta, Tamas, Pancu, Danut Lupu, Dobrin si Mutu sunt printre cei  mai renumiti jucatori pentru talentul lor de a goli sticlele :)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!