"M-am simtit ca un ca***at in vestiar cu Guardiola, holbandu-se la mine!" Ce i-a spus Mourinho sotiei lui Ibra la ureche, cand i-a prezentat-o:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 13 Noiembrie 2011, 11:25
Data actualizarii: Duminica 13 Noiembrie 2011, 11:24

Noi dezvaluiri din cartea autobiografica a lui Ibrahimovici. Suedezul chiar ajunsese cel mai trist om de pe pamant in vestiarul Barcelonei

"M-am simtit ca un rahat cand stateam in vestiar, cu Guardiola holbandu-se la mine de parca eram un lucru extrem de enervant, un outsider. A fost incredibil de greu. Era ca o piatra, un zid, pentru mine. Nu am simit nici o licarire de viata in el si in fiecare secunda din viata mea imi doream doar sa ma vad plecat de acolo"

"Apoi, Guardiola incepea sa ne filozofeze! Abia reuseam sa ascult ce zice! De ce sa fac asta? Era un mare ca***cat despre sange, transpiratie si lacrimi, genul asta de lucruri"

"Jose Mourinho e o mare figura. E foarte tare! Prima oara cand a cunoscut-o pe sotia mea, i-a spus la ureche: "Helena! Tu ai o singura misiune. Hraneste-l pe Zlatan, ai grija sa doarma, tine-l fericit!". Imi place rau de el. Spune ce vrea, e direct"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!