Lui Ronaldinho i-a disparut zambetul! Marturii ale unui vizitator din inchisoare despre viata de dupa gratii: "Nu este deloc fericit!"

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Martie 2020, 12:51
Data actualizarii: Duminica 29 Martie 2020, 12:56

Fostul fotbalist Nelson Cuevas l-a vizitat pe brazilian.

Paraguayanul a fost in vizita la Ronaldinho in inchisoarea unde acesta este retinut. Cuevas povesteste ca "Dintosul" nu este deloc intr-o situatie buna, iar detentia l-a afectat vizibil.

"Ronaldinho nu este deloc fericit. Zambetul sau, starea sa vesela, felul lui de a fi sunt ceea ce il caracterizeaza cel mai bine, insa astazi, din cauza situatiei prin care trece, zambetul i-a pierit", a spus Nelson Cuevas, pentru CNN.
 
De asemenea, paraguayanul a vrut sa-l ajute pe Ronaldinho si le-a propus avocatilor o varianta pentru ca acesta sa iasa din inchisoare.
 
"Eu le-am propus avocatilor ca cei doi sa locuiasca alaturi de mine, in arest la domiciliu. Ronaldinho si fratele sau au acceptat ideea, dar avocatii lor nu au fost de acord, ei vor sti cum sa actioneze", a adaugat Cueva.
 
Ronaldinho si fratele sau se afla in arest dupa ce au fost prinsi ca au intrat in Paraguay cu acte false, fiind banuiti ca ar avea legatura cu o banda de crima organizata.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!