LIVEBLOG 3 in 1 | Milan 1-0 Juventus! Robinho inscrie din penalty! VIDEO Coregrafie MINUNATA a fanilor lui Milan: FOTO

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Noiembrie 2012, 19:50
Data actualizarii: Duminica 25 Noiembrie 2012, 23:46

LIVESCORE din 196 de campionate pe www.sport.ro si M.SPORT.RO

►Chelsea 0-0 Manchester City
►AC Milan 1-0 Juventus
►Corinthians 1-1 Santos (VIDEO)

AC Milan 1-0 Juventus

Fanii lui Milan au facut o super coregrafie

Min 44: Finalul reprizei o prinde pe Juventus in atac. Recuperare incredibila a celor de la Milan: El Shaarawy incearca sa centreze insa mingea ajunge in tribune.
Min 30: GOOOOOL Milan! Robinho inscrie cu sansa; Buffon a atins mingea! VIDEO
Min 29: Isla vede cartonasul galben iar arbitrul indica punctul cu var: Este penalty pentru Milan
Min 28: Robinho centreaza periculos in careu. Isla loveste mingea cu mana
Min 23: Derby extre de tacticizat. Milan incearca sa desfaca apararea celor de la Juventus. Robinho este luat pe sus pe Pirlo in marginea careului.

Echipele de start:

AC Milan: Abbiati,De Sciglio, Mexes, Yepes,Constant, Montolivo, De Jong, Nocerino, Robinho, Boateng, El Shaarawy

Juventus: Buffon, Caceres, Barzagli, Bonucci, Isla, Marchisio, Pirlo, Asamoah, Vidal, Vucinic, Quagliarella.

AC Milan - Juventus (duminica 21:45) ramane un derby indiferent de pozitia in clasament. Meciul care naste legende este cel mai asteptat din tot fotbalul din Italia. Milan este al doilea dintre cele mai de succes echipe din Serie A (18 titluri, la egalitate cu Inter). Juventus are 28 de puncte, iar istoria nu se poate opri aici.

Liderii de la Juventus au cea mai buna aparare din Italia, cu 9 goluri in 13 meciuri. Milan trece printr-o perioada de reconstructie si incearca intinerirea lotului. Veteranul si tot odata capitanul echipei este Massimo Ambrosini, care a jucat pana acum 331 de meciuri in cei 17 ani in care a jucat in culorile Milanului. Din echipa Milanului va lipsi Daniele Bonera, liderul din aparare, care mai are o saptamana pana sa poate reincepe antrenamentele.

Cote la pariuri:

Bwin: AC Milan (3.10) X(3.30) Juventus (2.25)
Bet365: AC Milan (3.20) X(3.25) Juventus (2.25)

Intalniri directe

Clasament:



Chelsea 0-0 Manchester City
Min 90+1: Ocazie mare a lui Nastasic. Cech isi salveaza echipa de la dezastru in ultimul minut de prelungiri
Fanii lui Chlesea au afisat un alt banner: "Drogba LEGEND"
Min 84: Hart respinge sutul napraznic al lui A. Cole. Emotii pentru fanii lui City!
Min 81: Mata centreaza din corner. Pericol in careul lui City. Mingea ajunge la Torres, care cade in careu. Arbitrul nu fluiera nimic si lasa jocul sa continue.

Min 58: Ocazie MARE a lui City! Cech prinde sutul lui Toure. Dzeko a trecut la cativa cm de gol
Min 52: Ramires combina cu Oscar, care schimba partea. Obi Mikel patrunde periculos iar mingea ajunge la Mata. Pasa inteligenta pentru Ramires, care prinde un sut puternic. Hart nu are nicio emotie. Mingea trece mult peste poarta.

Rafa Benitez nu a fost bine primit pe Stamford Bridge. Fanii au cantat minute in sir numele lui Di Matteo, antrenorul care le-a adus Champions League.

Min 41: Pe Stamford Bridge ploua torential. A doua repriza va fi extrem de grea. Chelsea rezista in fata atacurilor celor de la City. Kolarov centreaza cu capul pentru Aguero. Fundasii lui Chelsea resping tot
Min 38: David Luiz executa cu putere o lovitura libera de la 30 de metri de poarta. Este primul sut pe poarta pentru Chelsea
Min 36: Zabaleta recupereaza periculos si combina cu Dzeko. Pericol la poarta lui Cech. Zabaleta prinde un sut bun insa portarul lui Chelsea respinge in corner.
Min 31: Chelsea pune presiune pe City. Mata incearca sa paseze pentru Cole insa cei doi nu se inteleg iar mingea iese in aut de poarta
Min 26: Aglomeratie mare in careul lui City. Aguero incearca un sut surprinzator insa Azpilicueta este pe faza si respinge
Min 21: Zabaleta centreaza de pe partea dreapta pentru Silva, care trimite cu capul la o palma peste bara transversala
Min 18: Aguero este blocat in careu de Azpilicueta
Fanii lui Chelsea au afisat un banner: "OnlyoneDiMatteo"
Min 11: Zabaleta incearca sa-i paseze lui Silva insa Cole respinge fara probleme
Min 6: Ivanovici reusete sa respinga o pasa periculoasa care il cauta pe Aguero.

Echipele de start:
Chelsea: Cech; Azpilicueta, Ivanovic, David Luiz, Cole; Ramires, Mikel; Mata, Oscar, Hazard; Torres.
Rezerve: Turnbull, Ferreira, Cahill, Bertrand, Romeu, Marin, Moses.

Manchester City: Hart; Zabaleta, Kompany, Nastasic, Kolarov; Y Toure, Barry, Silva, Milner; Dzeko, Ageuro.
Rezerve: Pantilimon, Maicon, Nasri, Garcia, Kolo Toure, Tevez, Balotelli.

Chelsea - Manchester (duminica 18:00)
este cel mai tare meci al etapei din Anglia. Romanul Pantilimon va fi pe banca de rezeve. Liderii de la City au 28 de puncte, insa United tine aproape cu 27 de puncte.

Meciul cu Chelsea va fi primul pentru Rafa Benitez, succesorul lui Roberto di Matteo. Acesta a fost demis dupa rusinea cu Juventus, cu toate ca in urma cu 6 luni i-a facut lui Abramovici cea mai frumoasa surpriza, cand a castigat Liga Campionilor.

Benitez este al 9-lea antrenor din era Abramovici, iar primul lui meci va fi probabil ultimul pentru antrenorul lui City. Roberto Mancini va pleca, cu toate ca echipa este pe primul loc in campionat. Parcursul slab din grupele Ligii Campionilor i-a sifonat serios blazonul.

Cotele la pariuri:

Bwin: Chelsea (2.55) x (3.30) Manchester City (2.65)
Bet365: Chelsea (2.50) x (3.50) Manchester City (2.70)

Clasament:

Intalniri directe:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

Meciul greilor din Brazilia s-a incheiat nedecis, echipa lui Neymar nereusind sa treaca de marea rivala. Intr-o atmosfera nebuna pe stadionul fostei echipe a lui Ronaldo, Santos a reusit sa deschida scorul prin noua 'perla', Felipe Anderson, insa avantajul a fost anulat, in finalul meciului, prin golul marcat de fundasul Wallace.

In atacul gazdelor a evoluat si Romarinho, n.r fiul fostului international brazilian si jucator al Barcelonei, Romario.

Santos rateaza astfel sansa de a trece peste rivalii de la Internacional, ramanand pe locul 9, cu 50 de puncte, in timp ce Corinhtians e pe locul 5, cu 57 de puncte acumulate in 37 de meciuri.

CLICK AICI PENTRU REZUMAT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UPDATE

Neymar, intre United si Barcelona!

Santos are o comoara de care sigur va profita enorm. Are 20 de ani si este comparat cu Messi iar fanii Barcelonei il asteapta pe Camp Nou. Cei ai lui United sunt insa siguri ca o sa joace pe Old Trafford. Aceasta comoara se numeste Neymar, un jucator care valoreaza deja 40.000.000 de euro.

Pe langa United si Barcelona, Chelsea, Juventus si PSG viseaza sa-l transfere. Santos nici nu vrea sa auda de vreun transfer inainte de 2014. Vicepresedintele Barcelonei numara zilele pana cand isi va vedea visul implinit: „Aducerea lui Neymar ar fi o strategie perfecta de marketing. Cu toate astea Barcelona pune pe primul plan sportul, nu economia. Zubizarreta a spus ca Neymar are contract pana in 2014. Nu are rost sa mai vorbim de asta acum”

Corinthians - Santos (Sambata, 23:30) este meciul dintre cele mai vechi echipe din Brazilia. Santos a sarbatorit in aprilie 100 de ani de la infiintarea clubului, iar meciul cu Corinthians este o intalnire de gradul 10. Rivalii din campionat se lauda ca au infiintat clubul cu doi ani mai devreme.

Derbyul se numeste Clássico Alvi-negro, dupa culorile alb si negru din care erau compuse echipamentele ambelor echipe. Fanii lui Corinthians nu vor uita niciodata victoria cu 7-1 in fata lui Santos, din 2005. Rivalitatea dintre cele doua echipe a atins punctul culminant in acest an, cand s-au intalnit in semifinalele Cupei Libertadores. Corinthians a castigat cu 3-1 la general. Fanii lui Santos s-au batut atunci cu Politia din Sao Paulo, iar luminile de la stadionul lui Santos au fost stinse.

Intalniri directe:

Clasament:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LIVESCORE din 196 de campionate pe www.sport.ro si M.SPORT.RO

Ce ne mai asteapta in weekend:
SPANIA, Levante - Barcelona, Betis - Real Madrid
ANGLIA Chelsea - Manchester City
ITALIA AC Milan - Juventus
FRANTA - Nancy - Ajaccio, Saint-Etienne - Valenciennes

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!