Laurențiu Reghecampf a postat prima fotografie cu copilul pe care îl așteaptă cu iubita lui, Corina Caciuc! Imaginea a strâns mii de aprecieri 

Laurentiu Reghecampf Corina Caciuc Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 09:29
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 09:30

Laurențiu Reghecampf (46 ani) și iubita lui, Corina Caciuc, așteaptă primul copil împreună. 

Antrenorul Universității Craiova a depus actele de divorț de Anamaria Prodan și și-a refăcut viața alături de iubita lui, Corina Caciuc, care este însărcinată și îi va dărui un băiețel. Tehnicianul s-a arătat extrem de fericit în relația pe care o are, iar dovadă o fac și postările sale de pe rețelele de socializare. 

Laurențiu Reghecampf a postat prima fotografie cu copilul pe care îl așteaptă 

Pe contul personal de Instagram, Laurențiu Reghecampf a postat o fotografie de la o ecografie pe care Corina Caciuc a făcut-o recent. În imagine se văd trăsăturile băiețelului pe care tehnicianul oltenilor și iubita sa îl așteaptă. 

Alături de poză, Reghecampf a publicat și o descriere din trei emoji-uri cu inimioare, lângă care a pus inițialele 'L.R', semn că băiețelul ar urma să îi poarte inițialele sale. Ceilalți băieți ai antrenorului au aceleași inițiale ale numelui, Luca și Laurențiu Reghecampf jr. 

Fotografia postată de Laurențiu Reghecampf a strâns peste 4.000 de aprecieri într-o singură zi, iar în comentarii tehnicianul și iubita sa sunt felicitați pentru băiețel. 

„O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia. Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește”, declara în iarnă antrenorul Universității Craiova. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!