Laudele lui Donald Trump, în contextul războiului din Ucraina, care au atras furia lumii

Donald Trump SUA Stiri Donald Trump
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 09:03
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 09:09

Fostul președinte american Donald Trump s-a lăudat că invazia Ucrainei de către Rusia „nu s-ar fi întâmplat niciodată” în timpul mandatului său.

Declarațiile lui Trum au venit la scurt timp după ce Vladimir Putin și-a anunțat „operațiunea militară” în regiune.

Fostul lider mondial a apărut într-un interviu telefonic la Fox News, după ce au fost raportate explozii cu bombe în capitala Ucrainei, Kiev, unde a vorbit laudativ despre „prietenia sa strânsă” cu președintele rus.

„Cred că el (Putin) a vrut să facă ceva și să negocieze și totul a devenit din ce în ce mai rău, apoi a văzut slăbiciunea”, i-a spus Trump gazdei Laura Ingraham, susținând că nu crede că Putin „a vrut să facă asta inițial”.

„Este un lucru foarte trist pentru lume, pentru țară și este un lucru foarte trist pentru oamenii care vor fi uciși inutil”, a mai punctat Trump.

Retragerea SUA din Afganistan a arătat slăbiciune

Trump și-a reiterat comentariile lăudându-l pe liderul rus în această săptămână, susținând că recenta retragere SUA din Afganistan a arătat „slăbiciune” lumii.

El a profitat din nou de ocazie pentru a-l critica pe președintele american Joe Biden, dând vina pentru situația actuală pe ceea ce el consideră a fi „alegeri trucate” în 2020.

„(Putin) urma să fie mulțumit de pace, iar acum vede slăbiciunea, incompetența și prostia acestei administrații”, a spus Trump.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!