ACUM 'Ronaldo' joaca fotbal pe www.sport.ro! Un roman poate deveni campion mondial in sportul care a cucerit toata Planeta!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Noiembrie 2013, 17:59
Data actualizarii: Vineri 01 Noiembrie 2013, 17:59

►Ninja vs Europa! Trei romani se bat cu centurile negre, duminica 19:00, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Ovidiu Patrascu, detinator al trofeului european la FIFA pe calculator, vrea sa cucereasca titlul mondial in aceasta seara, de la ora 18.00, in cadrul turneului final de la Paris.

Fost coleg de echipa cu Mihai Costea si Barboianu la juniorii Craiovei, Patrascu este un fel de Ronaldo sau de Messi al fotbalului pe calculator.

Ovidiu Patrascu pare ca vine din perioada de glorie a fotbalului romanesc, atunci cand jucatorii intrau pe teren din pasiune si pentru suporteri, nu pentru bani. Are ceva din spiritul generatiei lui Hagi, Popescu, Lacatus si Ilie Dumitrescu si iti este greu sa il vezi printre starurile generatiei de astazi, mult mai preocupate de masini, cluburi si bombe sexy. Uitandu-te la el, iti dai seama ce ii lipseste, de fapt, fotbalului nostru.

“La mine, cred ca incapatanarea a contat cel mai mult. Multa lume imi spunea ca n-o sa ajung acolo. De ce sa n-ajung?”, spune Ovidiu Patrascu. Este proaspat campion european la Fifa 13, joc la care mai are in palmares si titlul de vicecampion mondial, o performanta la care Piturca & Co. ar trebui sa se uite cu respect. Romanul joaca agresiv, direct spre poarta, cu goluri multe si spectaculoase si faze la care isi forteaza adversarii sa isi tina respiratia.

Campionatul mondial de FIFA se vede LIVE AICI

► Citeste aici mai multe despre cel mai bun roman la FIFA

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!