Kun Aguero, gasit pe SPEED la antrenament! Motivul pentru care nimeni nu-l mai prinde pe teren :)

Kun Aguero Puma Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Octombrie 2011, 19:26
Data actualizarii: Joi 13 Octombrie 2011, 19:26

Brandul Sportlifestyle PUMA a anuntat un  parteneriat de lunga durata cu atacantul argentinian

Puma a anuntat pe 14 Septembrie 2011 ca a semnat un contract pe termen lung cu Sergio Aguero. Internationalul argentinian va purta modelul de ghete din linia denumita Speed, incepand cu ghetele v1.11 in culoarea verde.

Cel mai scump jucator transferat vreodata la Manchester City va fi  si in centrul programelor globale de marketing ale companiei PUMA in anii ce vor urma si  un element valoros  in comunicarile de fotbal ale  brandului de Sportlifestyle.

Aguero a testat ghetele PUMA in ultimele saptamani, caracteristicile de  performanta ale ghetelor PUMA v1.11 fiind unul din  motivele  determinante  in decizia  de semnare a acestui nou contract  cu PUMA. O cerinta absolut importanta  pentru atacantul argentinian a fost sa aiba o gheata ultra-usoara , realizata din imbinari de piele naturala, care sa ofere libertate miscarilor si sa ajute la cresterea  vitezei pe terenul de fotbal .

Sergio ‘Kun’ Aguero : ’’ Sunt foarte fericit sa semnez cu PUMA. Este clar pentru mine faptul că PUMA este un brand fantastic, mi-au facut o impresie extraordinara cu designul produselor lor, cu planurile de marketing şi intenţiile de viitor legate de  fotbal. Am purtat recent pe terenul de fotbal ghetele PUMA v1.11, acestea oferindu-mi un real avantaj in joc si increderea de a juca la capacitatea mea  maxima. Aceasta etapa in care ma aflu acum este o etapa foarte importanta din viata mea ,  sunt incantat sa incep aceast nou pas in cariera mea  cu Manchester City, iar  noul meu parteneriat cu  PUMA este un alt pas în direcţia realizării viselor mele”

Christian Voigt, Senior Head al  Global Sports Marketing din  Puma a adaugat: "Suntem incantati sa il adaugam pe  Sergio Aguero in portofoliul nostru global de sport-marketing. Semnarea cu un jucător de statutul si reputatia sa este un alt pas important în punerea în aplicare a strategiei noastre legate de  fotbal. Abilitatile aratate de Sergio pe terenul de fotbal fac din el unul din cei mai interesanti atacanti din fotbalul mondial, iar cu atitudinea sa mereu pozitiva nu am nici o indoiala ca va deveni una din legendele acestui joc. Sergio este un tip extrem de placut, este o adevarata incantare sa lucrezi alaturi de el si ne bucuram foarte mult sa il avem ca si jucator PUMA „.

Gheata PUMA Speed v1.11 ce va fi purtata de  Aguero este una dintre cele mai usoare ghete de fotbal realizate vreodata de catre PUMA. Este a treia generaţie de ghete care utilizează tehnologia specială UNI, tehnologie care are printre caracteristici si faptul ca  materialul din care este facuta gheata  este cusut si nu lipit de talpa, realizandu-se astfel o pliere perfecta pe picior. În plus v1.11 ofera o mare stabilitate in joc, printr-un suport exterior de intarire al calcaiului  şi un cadru Pebax ce oferă sustinere talpii. Această stabilitate crescuta este intarita de  o tracţiune si o libertate de miscare optimă, ce sunt  oferite de catre  configuratia de puncte aplicate pe fiecare crampon, puncte usor iesite in relief. PUMA v1.11 are partea superioara realizata dintr-un material premium foarte usor si foarte moale . Compozitul din fibra de carbon din varful  ghetei ajuta la distribuirea optima a presiunii , a reactivitatii  si a flexibilitatii.

Pentru mai multe informatii vizitati  www.puma.com sau  www.puma.com/football
 

Care sunt impresiile tale despre PUMA?
Sunt foarte fericit ca am semnat acest parteneriat cu PUMA. Este un alt pas important pentru mine in aceasta urmatoare faza a carierei  si a vietii mele. Am fost impresionat de planurile lor in fotbal pentru urmatorii ani,  este un brand extraordinar cu o atitudine buna atat fata de sport cat  si fata de viata in general. Datorita tuturor acestor motive,  sunt fericit sa fiu implicat in relatia cu PUMA.

Care este parerea ta despre gheata V1.11?
Gheata v1.11 este o gheata de fotbal fantastica, este extrem  de  usoara si  imi ofera  libertatea si agilitatea  necesara sa ma misc usor pe terenul de fotbal, lucru foarte important pentru un atacant. Am testat mai multe modele de ghete in saptamanile precedente si pot spune cu siguranta ca pentru mine PUMA v1.11 sunt cele mai bune.

Cum ti se pare viata in Mnchester?
Sunt aici de putin timp, dar imi plac lucrurile pana acum. Este un oras frumos , oamenii  sunt pasionati de  fotbal, sunt fericit sa fiu aici si astept cu nerabdare meciurile si sezonul viitor. Sotia si fiul meu sunt  alaturi de mine , au ajuns la 4 zile dupa mine , lucru care ma ajuta foarte mult fiindca pentru mine , este foarte important sa am familia aproape . Acum avem o casa si ne face placere sa ne plimbam si sa cunoastem zona.

Care sunt primele tale impresii despre FC Manchester City?

Manchester City este un club cu o dorinta clara de a realiza lucruri mari. Jucatorii, antrenorii si managerii  sunt foarte dornici de succes si motivati pentru a castiga trofee- atitudinea si angajamentul pe care le-am vazut aici din parte tuturor au  impresionante si imi este clar ca aceasta a fost o mutare buna pentru mine. Am fost flatat de dorinta celor de la Manchester City de a ma aduce aici . Cand esti dorit  de un angajator, in orice fel de meserie  , acest lucru te motiveaza sa ii rasplatesti increderea  si  te ajuta sa te bucuri de ceea ce faci. Imi place totul la Manchester City, tocmai datorita tuturor acestor motive.

Ce crezi ca poti realiza la Manchester City?

Avem un grup foarte talentat de jucatori, manageri si  antrenori si tinand cont de acest lucru,  putem realiza lucruri mari. Clubul nostru nu are neaparat experienta castigarii in  Premier League sau experienta competitiilor la cel mai inalt nivel in cadrul competitiilor europene,  dar multi dintre jucatori  au acesta experienta personala,  iar acest lucru ne da incredere sa jucam bine impreuna,  atat in Anglia cat si in Europa.

Care sunt asteptarile tale referitor la prima campanie a clubului Manchester City in campania Champions League?
Trebuie sa ne raportam pe rand la fiecare  joc . In primul rand trebuie sa ne concentram sa ne calificam in faza eliminatorie a competitiei iar apoi orice se poate intampla. Suntem toti entuziasmati ca jucam in aceasta competitie, este un moment grozav sa fii un suporter al lui Manchester City, in special pentru fanii care au sustinut echipa si in perioadele grele.Speram sa ii facem sa fie mandri.

Este un joc special pentru tine impotriva celor de la  Napoli, tinand seama de legatura familiei tale cu respectivul club?
Desigur, tatal meu a jucat acolo  multi ani, el a fost o legenda la Napoli si a fost adorat de catre fani. El pastreaza amintiri extraordinare  ale timpului petrecut acolo. Coincidentele se petrec adesea in fotbal prin  natura acestui sport , dar sunt fericit ca am ocazia sa joc importiva celor de la Napoli ,  o sansa pe care tatal meu nu a avut-o dupa ce a plecat.

Simti o anumita presiune de a performa dupa o asa mare suma de transfer?
Nu, pentru mine nu exista nici o presiune in plus din cauza sumei de transfer. Intotdeauna exista o presiune in fotbal - aceea de a juca bine pentru tine, pentru club si suporteri, dar aceasta presiune ma motiveaza mai mult decat sa ma intimideze. Banii in fotbal sunt desigur considerabili acum, am crescut fara sa am nimic iar acum faptul ca  duc o viata atat de confortabila , ma face sa ma bucur de tot ceea ce am .Dar mai presus de toate acestea sunt foarte fericit ca ii pot da fiului meu lucrurile pe care eu nu le-am avut, acest lucru ma face sa ma simt mandru.

Contact Media :

Adina Militaru , Director Marketing PUMA Romania & Bulgaria

[email protected]

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!