Justitia din Belgia cere CONDAMNARI pentru Borcea si Ioan Becali intr-un nou Dosar al Transferurilor. Anuntul facut astazi

Justitia din Belgia cere CONDAMNARI pentru Borcea si Ioan Becali intr-un nou Dosar al Transferurilor. Anuntul facut astazi

Procurorii belgieni instrumenteaza un dosar ale carui capete de acuzare sunt cele de evaziune fiscala si spalare de bani. Printre cei care au calitatea de suspecti sunt si Cristian Borcea, Ioan Begali si Liviu Ciobotariu, ultimul dintre ei fiind insa doar "obiectul" unei mutari frauduloase.

Justitia belgiana ancheteaza si ea un Dosar al Transferurilor, in care apar nume condamnate deja in Romania: Cristian Borcea si Ioan Becali.

Cotidianul belgian de limba franceza L'Avenir, citat de Realitatea. net, noteaza ca procurorii instrumenteaza un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani in urma unor transferuri din fotbal in perioada 1999 - 2004.

Printre mutarile frauduloase s-ar numara si cea a lui Liviu Ciobotariu de la Dinamo la Standard Liege, in anul 2000. Procurorii spun ca exista diferente intre suma declarata si cea platita.

Tribunalul din Liege, care judeca acest dosar, a fixat un nou termen pe 27 octombrie.

Pedepsele cerute de procurori in acest dosar sunt inchisoarea cu suspendare de la 4 pana la 6 luni si plata unor amenzi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Povestea TIR-ului ATI în care s-a petrecut tragedia de la Victor Babeș. Cum este Arafat contrazis de DSU
BRAT
Modifică setările cookies