"Jucatori noi? Da, ii vad si eu in tribuna!" :)) Rada cere URGENT transferuri ca sa salveze Rapidul! De ce s-a suparat

Marian Rada Rapid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Iulie 2013, 21:40
Data actualizarii: Duminica 28 Iulie 2013, 21:44

Rapid 1-1 Viitorul | Pentru Rapid e inca perioada de pregatire, chiar daca au trecut deja doua etape de campionat!

Marian Rada spune ca ii e foarte greu sa recupereze decalajul fizic pe care-l are in fata adversarilor din Liga I. Rapid a avut o situatie incerta pana la anuntarea barajului cu Chiajna si nu a inceput decat tarziu pregatirea. Antrenorul Rapidului cere transferuri pentru a putea sa readuca Giulestiul in top.

"Ne e foarte greu, am avut doar 17 zile de pregatire. Echipa e neomogena, nu ne-am pregatit prea bine, in conditiile astea e foarte greu. Am incercat imposibilul alaturi de jucatori, am incercat sa castigam pentru ca suntem Rapid si trebuie sa fortam victoria in orice formula. A avut Ciolacu o ocazie foarte mare, trebuia sa scoata penalty sau sa inscrie acolo.

Incercam sa facem cat mai multe acum, iar dupa aceea sa abordam altfel returul dupa o pregatire mai buna. Pana acum, nu e nimeni venit, am vazut niste jucatori prin tribuna, insa nu-i am alaturi de mine la antrenamente. Vreau vointa, devotament, cum au acesti tineri fara experienta si, poate, cu mai putitna valoare!", a spus Rada la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!