Liga 1

Veste proasta pentru rapidisti! Toti suporterii il asteptau pe Coman, dar el a semnat cu Astra! "I-am dat 1,9 milioane, el a cerut 2, ce sa-i fac?" :)

►Messi, dat disparut! Valerenga – Barcelona, sambata 20:00 IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Iulie 2013, 21:40
Data actualizarii: Vineri 26 Iulie 2013, 22:56

Inca o veste proasta pentru rapidisti! Dani Coman a semnat cu Astra! Fostul portar al Rapidului a semnat un contract pe doi ani.

Coman a jucat ultima data la Vaslui si a venit liber de contract la Astra. Nicolae Cristescu a negociat personal cu Dani Coman, potrivit Digisport. Zilele trecut, Marian Rada a declarat ca portarul se va intoarce la Rapid.

"Vreau sa-i transmit lui Dani sa stea in joc de glezne, pentru ca aproape sigur va fi reinregimentat la Rapid. Este un portar de valoare pe care ne vom baza campionatul viitor", a spus antrenorul.

"Momentan Silviu Lung este titular. Atat timp cat va apara bine, nimeni nu ii va reprosa nimic. El nu trebuie sa fie timorat, cocheteaza cu echipa nationala. Trebuie sa fie barbat si sa isi apere postul", a declarat Dinu Gheorghe despre transferul lui Coman. "Dani a cerut doua milioane la semnatura, dar i-am dat numai 1,9", a glumit presedintele de la Astra.

Astra vrea sa mai aduca jucatori: "Continuam cu transferurile. O sa aducem un roman extrem de talentat. E un jucator care se afla in centrul atentiei. Este bataie mare pe el", a continuat Gheorghe.

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies