JO 2020 | Schimbare de ultimă oră. Cine va fi portdrapel alături de Robert Glință la festivitatea de deschidere

Stiri Robert Glinta, istorie la Europene! E campion european la 100 metri spate! Asteptari uriase inainte de Jocurile Olimpice
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2021, 12:54
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2021, 13:11
Azi, de la ora 14:00, are loc festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, un eveniment inedit pentru că nu în tribune nu vor fi spectatori.
Deși canotoarea Mădălina Bereș urma să fie portdrapel alături de Robert Glință, șefii COSR prezenți la Tokyo au decis să ia o hotărâre de ultimă oră.
 
Președintele Mihai Covaliu și ceilalți oficiali au decis ca Simona Radiș să facă tandem în fruntea delegației alături de Robert Glință, port-drapelul României la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

"Din cauza vremii vom intra mai repede în concurs, mâine vom cursa. Se anunță vânt și vreme urâtă așă că au schimbat programul, nu voi putea fi prezentă la deschidere", a declarat Mădălina Bereș, pentru Pro TV. 
 
Din cauza vremii nefavorabile, cursele de calificare de duminică se țin mâine, iar Mădălina Bereș, care are cursa mâine nu mai poate lua parte astfel la ceremonia de deschidere.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!