FOTO Jack Grealish, peste Erling Haaland! A purtat un ceas de trei ori mai scump decât al norvegianului la petrecerea lui City: cât valorează

Jack Grealish Erling Haaland Manchester City Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Iunie 2023, 09:09
Data actualizarii: Sambata 17 Iunie 2023, 09:10

Manchester City a încheiat un sezon de excepție, cu trei trofee majore câștigate: titlul în Premier League, Cupa Angliei și trofeul UEFA Champions League. 

După bifarea acestei triple istorice, cei de la Manchester City au organizat o paradă în orașul britanic pentru a se bucura alături de fani pentru rezultatele impresionante pe care le-au obținut. 

Jack Grealish, din nou în centrul atenției
 

Cu ocazia evenimentului din Manchester, jurnaliștii de la The Sun au făcut o analiză a ceasurilor purtate de vedetele "cetățenilor", iar Jack Grealish a ieșit în evidență, din nou.

Mijlocașul britanic a avut la mână un ceas Patek Philippe Nautilus, evaluat la aproximativ 210.000 euro. Atacantul norvegian a optat pentru un model mai simplu, Breitling Premier B21 Chronograph Tourbillon, de 57.000 euro, în timp ce Pep Guardiola a purtat un Rolex Cellini, de 16.000 euro.

Pep Guardiola și-a donat bonusul încasat pentru câștigarea Premier League 
 

Pentru triumful din campionat, Pep Guardiola a fost răsplătit de conducere cu 876.000 de euro, conform contractului. Însă, potrivit Daily Mail, antrenorul nu a fost interesat de această recompensă și a decis să împartă câștigul în mod egal cu membrii din staff-ul său, fizioterapeuți, recepționeri, bucătari, dar și oamenii care sunt responsabili cu pază. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!