GALERIE FOTO Iubita lui Radu Drăgușin a postat un mesaj imediat după ce Tottenham l-a prezentat oficial 

radu dragusin ioana stan Tottenham Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Ianuarie 2024, 21:44
Data actualizarii: Joi 11 Ianuarie 2024, 21:43

Radu Drăgușin (21 ani) este cel mai scump fotbalist român din istorie, fiind transferat de Tottenham în schimbul a 30 de milioane de euro. 

Fundașul român a făcut trecerea de la Serie A la Premier League. Genoa a ajuns la un acord cu Tottenham, care s-a bătut cu Napoli și Bayern Munchen pentru semnătura lui Radu Drăgușin. Gruparea londoneză a plătit 30 de milioane în schimbul jucătorului, care a devenit cel mai scump român din istorie. 

Drăgușin a zburat miercuri spre Londra, când a trecut și vizita medicală, însă a fost anunțat abia joi seară. Fotbalistul nu a zburat singur spre capitala Angliei, ci însoțit de agentul său, Florin Manea, dar și de iubita sa, Ioana Stan, cu care are o relație de mai bine de doi ani. 

Mesajul iubitei lui Radu Drăgușin după transferul la Tottenham 

Imediat după ce Spurs a oficializat transferul lui Radu Drăgușin, iubita acestuia a profitat de ocazie pentru a transmite un mesaj în mediul online. Ioana Stan a postat două fotografii alături de fotbalist, îmbrăcat deja în tricoul lui Tottenham, alături de un mesaj simplu: „Noi începuturi”. 

Ioana Stan este viitor arhitect, iar în prezent studiază la Universitatea de Arhitectură și Urbanism 'Ion Mincu'. 

Cine e iubita lui Radu Drăgușin. Dezvăluirile Svetlanei Simion

„Pentru că totul se cam desfășura online, soarta a făcut să vadă o fată pe Instagram, o fată frumoasă, pe numele ei Ioana și să-i ureze 'La mulți ani'. Și de aici, s-a născut o frumoasă poveste de dragoste. Sigur, Ioana la început a avut o mică reținere.

Însă, într-un final i-a răspuns. Ioana obișnuiește să spună că a luat cea mai bună decizie din viața ei când i-a răspuns lui Radu, iar eu îi spun: 'Chiar așa a fost'. Nu s-au văzut fizic timp de un an. Au vorbit ore în șir, s-au cunoscut și s-au îndrăgostit înainte să se strângă în brațe.

Când au sărbătorit doi ani împreună, Ioana i-a făcut un album minunat în care a surprins toate momentele lor. Și este acolo o frază care m-a făcut să plâng. Îi spune așa lui Radu: 'Mi-ai atins sufletul, înainte să-mi atingi pielea'. Așa de pur, așa de frumos, atât de romantic”, a spus Svetlana Simion, mama lui Radu Drăgușin, potrivit cancan.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!