GALERIE FOTO Irina Shayk, în centrul scandalului după ce și-a postat salata pe care o mânca! Fosta iubită a lui Ronaldo, acuzată că susține Rusia + Reacția rusoaicei 

Irina Shayk Rusia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Iulie 2022, 22:59
Data actualizarii: Vineri 15 Iulie 2022, 23:03

Irina Shayk (36 ani) se află în centrul scandalului după o postare pe care a făcut-o pe rețelele de socializare. 

Supermodelul rus, care s-a iubit cu Cristiano Ronaldo o bună perioadă de timp, a postat pe Instagram o fotografie cu salata Olivier pe care o mânca, însă internauții s-au revoltat cu descrierea pusă de Irina. Alături de fotografie, Shayk a scris: „Russianzz on Wednesday” (n.r. Russianzz într-o zi de miercuri”)

Fanii au preluat imaginile imediat, acuzând-o pe rusoaică de faptul că a făcut referire la simbolul Z, folosit de armata lui Vladimir Putin în războiul din Ucraina.

Irina Shayk, acuzată că sprijină Rusia + Răspunsul modelului 

Ulterior, internauții au „săpat” după mai multe dovezi și au postat și o fotografie în care Irina apare într-o campanie din 2020 pentru o renumită casă de modă britanică, având în mână o carte numită „Putin”, ce îl avea pe copertă pe liderul de la Kremlin. Jurnalista ucraineană Maria Romanenko a făcut apel la sponsorii modelului rus, pentru a reconsidera colaborările cu ea, după apariția postărilor. 

Fotografiile au fost șterse rapid, însă reacțiile de pe rețelele de socializare au fost extrem de dure. Irina a postat însă un mesaj tranșant, în care lămurea situația: „Uneori o salată este doar o salată. Promit: niciun mesaj codat sau comentariu politic aici. Le doresc dragoste tuturor”. 

Chiar pe 28 februarie, la câteva zile după izbucnirea războiului, Irina Shayk a postat un mesaj „Nu Războiului” pe Instagram, încurajând oamenii să doneze către Unicef și Crucea Roșie din Ucraina. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!