Irina Shayk Rusia Stiri

GALERIE FOTO Irina Shayk, în centrul scandalului după ce și-a postat salata pe care o mânca! Fosta iubită a lui Ronaldo, acuzată că susține Rusia + Reacția rusoaicei 

Irina Shayk (36 ani) se află în centrul scandalului după o postare pe care a făcut-o pe rețelele de socializare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Iulie 2022, 22:59
Data actualizarii: Vineri 15 Iulie 2022, 23:03

Supermodelul rus, care s-a iubit cu Cristiano Ronaldo o bună perioadă de timp, a postat pe Instagram o fotografie cu salata Olivier pe care o mânca, însă internauții s-au revoltat cu descrierea pusă de Irina. Alături de fotografie, Shayk a scris: „Russianzz on Wednesday” (n.r. Russianzz într-o zi de miercuri”)

Fanii au preluat imaginile imediat, acuzând-o pe rusoaică de faptul că a făcut referire la simbolul Z, folosit de armata lui Vladimir Putin în războiul din Ucraina.

Irina Shayk, acuzată că sprijină Rusia + Răspunsul modelului 

Ulterior, internauții au „săpat” după mai multe dovezi și au postat și o fotografie în care Irina apare într-o campanie din 2020 pentru o renumită casă de modă britanică, având în mână o carte numită „Putin”, ce îl avea pe copertă pe liderul de la Kremlin. Jurnalista ucraineană Maria Romanenko a făcut apel la sponsorii modelului rus, pentru a reconsidera colaborările cu ea, după apariția postărilor. 

Fotografiile au fost șterse rapid, însă reacțiile de pe rețelele de socializare au fost extrem de dure. Irina a postat însă un mesaj tranșant, în care lămurea situația: „Uneori o salată este doar o salată. Promit: niciun mesaj codat sau comentariu politic aici. Le doresc dragoste tuturor”. 

Chiar pe 28 februarie, la câteva zile după izbucnirea războiului, Irina Shayk a postat un mesaj „Nu Războiului” pe Instagram, încurajând oamenii să doneze către Unicef și Crucea Roșie din Ucraina. 

Modifică setările cookies