GALERIE FOTO Ireal! Au câștigat câte un milion de dolari după ce au pariat la Super Bowl 58 

Super Bowl 58 Kansas City Chiefs Rubi Rose San Francisco 49ers Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Februarie 2024, 18:55
Data actualizarii: Luni 12 Februarie 2024, 18:55

Kansas City Chiefs a câștigat în fața lui San Francisco 49ers în finala ediției cu numărul 58 din Super Bowl, scor 25-22. 

Chiefs a scris istorie în NFL reușind să câștige pentru a treia oară Super Bowl în ultimii cinci ani. E prima echipă care bifează două titluri consecutive, după Patriots, care a reușit asta în 2003 și 2004. Patrick Mahomes a fost MVP în cel de-al șaptelea cel mai lung meci din istoria NFL. 

Starurile americane au câștigat câte un milion de euro după ce au pariat 

Cântăreața americană de rap, Rubi Rose (26 ani), a publicat pe contul de Instagram o fotografie în care arăta care au fost pariurile pe care le-a făcut pentru Super Bowl și câștigul de un milion de dolari. Astfel, Rubi Rose a pariat că Valdes-Scantling va avea cel puțin 18.5 yarzi primiți, că Pacheco va bifa cel puțin 16 faze în care aleargă, Butker transformă două field goal-uri, iar Jennings va bifa un scor de peste 3.5 la Fantasy NFL. 

Rubi a bifat toate pariurile puse, astfel că a câștigat un milion de dolari. Aceeași sumă a câștigat-o și renumitul actor american Druski, cel care a plasat pariuri similare, prin intermediul aceleiași platforme. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!