Ioan Andone, prima reacție după condamnarea lui Dănuț Lupu: ”Nu ai voie să faci asemenea prostie!”

Ioan Andone Danut Lupu Dinamo Stiri Ioan Andone
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Octombrie 2023, 16:58
Data actualizarii: Luni 02 Octombrie 2023, 17:00

Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru că a condus din nou fără permis.

Fostul mare fotbalist, în vârstă de 56 de ani, este în acest moment plecat din țară, dar se va întoarce la finalul acestei săptămâni. 

Lupu efectuează anumite analize medicale în străinătate, iar după revenirea în România va fi preluat de autorități și dus la Penitenciarul Rahova.

Ioan Andone: ”Ce prostie a putut să facă!”

Foștii colegi ai lui Lupu au fost în stare de șoc când au aflat că fostul mare mijlocaș va fi încarcerat. Și Ioan Andone (63 de ani) a oferit o primă reacție.

„A primit cu executare? Nu am știut, off… Îmi pare rău de el! Ce prostie a putut să facă! Nu ai voie să faci asemenea prostie! Îmi pare rău de el, pentru că făceau o treabă foarte bună la CS Dinamo! La vârsta pe care o ai, nu ai voie să faci asemenea prostie! Păcat, îmi pare rău de el!”, a spus Ioan Andone, pentru AS.ro.

Dănuț Lupu, dat în urmărire

Dănuţ Lupu figurează deja pe lista persoanelor urmărite, pe site-ul Poliţiei Române.

„Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile inchisoare pentru săvârşirea  infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se precizează pe site.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!