Instanța a decis! Câți bani trebuie să plătească Laurențiu Reghecampf pentru pensia alimentară și când își poate vedea băiatul 

Laurentiu Reghecampf anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Junior Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iunie 2022, 21:59
Data actualizarii: Vineri 17 Iunie 2022, 23:35

Laurențiu Reghecampf (46 ani) și Anamaria Prodan (49 ani) se află în plin proces de divorț, iar una dintre 'probleme' a fost rezolvată. 

Cei doi nu s-au prezentat la prima înfățișare a divorțului, a doua urmând să aibă loc în toamnă, însă, Instanța a dat un verdict pentru cererea tehnicianului de a-și putea vedea băiatul, pe Laurențiu Reghecampf jr. Conform digisport.ro, în urma hotărârii, Laurențiu Reghecampf își poate lua băiatul la el două weekend-uri din lună.

Antrenorul își va putea lua copilul în weekend-ul al doilea și al patrulea din lună, iar Laurențiu Reghecampf jr. poate sta la el pe durata lunii iulie, după cum informează sursa citată. 

Ce pensie alimentară trebuie să achite Laurențiu Reghecampf 

În ceea ce privește partea financiară, judecătorii au decis în conformitate cu legea, ca antrenorul să achite o pensie alimentară care să valoreze o treime din veniturile sale. Banii urmează a fi virați retroactiv de la data în care s-a introdus cererea făcută de Laurențiu Reghecampf, adică din începând cu luna februarie 2022. 

În condițiile în care antrenorul este liber de contract după despărțirea de Universitatea Craiova, atunci va fi nevoit să achite pensia alimentară raportară la salariul minimum pe economie, 500 de lei, conform legii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!