GROAPA, serialul care prezintă povestea incredibilă a familiei Vlahu, se vede de săptămâna aceasta, în exclusivitate, pe VOYO! 

groapa Voyo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Octombrie 2023, 13:11
Data actualizarii: Marti 03 Octombrie 2023, 13:13

GROAPA, serialul care prezintă povestea incredibilă a familiei Vlahu, se vede de săptămâna aceasta, în exclusivitate, pe VOYO!  

O poveste de senzație care te ține constant cu sufletul la gură. O familie care a știut mereu cât de importantă este puterea și abilitatea de a conduce afacerile unui întreg oraș, iar care acum se confruntă cu mari pierderi. O dragoste apărută de nicăieri și consumată pe repede înainte.

Toate elementele necesare unui serial încărcat de acțiune și de personaje care te fac să te întrebi care va fi următoarea lor mișcare. Este vorba despre GROAPA, iar de săptămâna aceasta, se vede în exclusivitate pe VOYO!

Vești bune pentru toți pasionații de ficțiune locală. Aventurile lui Sasha, Alma și ale întregii familii Vlahu pot fi urmărite oricând și de oriunde, doar pe platforma VOYO! După ce s-au bucurat de primele trei capitole ale poveștii, toți cei curioși vor avea parte de noi episoade în fiecare sâmbătă. 

După ce a intrat direct în top trei cele mai urmărite programe din platformă, GROAPA a devenit una dintre cele mai importante alegeri ale noilor utilizatori, demonstrând cât de de rapid a reușit serialul să-i cucerească pe abonați. Timpul petrecut de toți cei care deschid producția asupra fiecărui episod subliniază curiozitatea privind modul în care aventurile vor evolua pe mai departe. 

Despre această noutate, Antonii Mangov, Programming Director declară: ”Încă de la momentul în care am anunțat acest produs, le-am spus telespectatorilor că le vom aduce un serial care va menține standardul ridicat de calitate și că suntem convinși că le va cuceri rapid atenția.

Rezultatele obținute pe VOYO ne arată că am avut dreptate și suntem fericiți să le oferim abonaților platformei, în exclusivitate, GROAPA, ca un nou pas în dezvoltarea strategiei noastre de VOYO. Ne-am dorit ca toți cei de acasă să aibă ocazia să vadă primele episoade la televizor, iar de acum au spațiul perfect în care se pot bucura de acțiune, indiferent de locul în care se află sau de oră”. 

Nu ratați GROAPA în fiecare sâmbătă, în exclusivitate, un serial VOYO ORIGINAL!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!