Goian e gata sa lase in lacrimi milioane de suporteri cu un gest INCREDIBIL! Ajunge LEGENDA la Rangers dupa faza asta! Ce anunt a facut AZI

Dorin Goian Glasgow Rangers Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Iulie 2012, 16:52
Data actualizarii: Marti 31 Iulie 2012, 17:17

Goian are oferte tari din Europa, dar nu e impresionat de bani. A dat azi un interviu dupa care fanii lui Rangers au strigat 'Respect'.

Champions League, Turul 3 preliminar, in direct la ProTV si pe www.voyo.ro
Miercuri 1 august 21.45 Fenerbahce –Vaslui
Miercuri 8 august 21.00 Vaslui – Fenerbahce

Fostul stelist e gata sa ramana in Scotia, chiar daca Rangers a fost retrogradara in Liga a 4-a! Spune ca nu e interesat nici sa revina in Liga I, nici sa plece la una dintre echipele care l-au cautat pana acum. Daca nu apar propuneri extraordinare, e gata sa devina legenda la Rangers si sa joace in Liga a 4-a!

"Cand am venit aici, nu mi-am imaginat ca un astfel de club, cu o istorie fantastica, poate sa ajunga intr-o situatie ca asta. Cand am vazut cati suporteri ne-au sustinut in meciul cu Brechin, am ramas interzis. A fost incredibil! Am jucat duminica si trebuie sa spun ca sunt sanse mari sa raman aici. Totul depinde de ceea ce isi doreste patronul clubului, dar pana acum nu am vorbit cu nimeni.

Daca vine o propunere concreta pentru mine, as putea sa o ascult. Pana acum, au venit doar oferte care nu m-au interesat. Sunt jucatorul lui Rangers si ma bucur sa fiu aici. Sunt platit de acest club si voi face totul pentru echipa. M-au cautat cluburi din Europa, dar si de acasa, din Romania, niciunul nu mi-a atras interesul. Mai am doi ani de contract cu Rangers, mie si familiei mele ne place foarte mult aici", a spus Goian pentru Scottish Sun.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!