Giorgio Chiellini, declarație savuroasă: „Uite ce urât sunt, dar asta m-a ajutat să mă culc cu mai multe femei!” 

Giorgio Chiellini Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 August 2022, 17:25
Data actualizarii: Marti 23 August 2022, 17:26

Giorgio Chiellini (38 ani) s-a despărțit de Juventus în această vară, după 17 ani petrecuți la „Bătrâna Doamnă” și joacă în MLS, la LAFC. 

Legendarul fundaș italian este cunoscut pentru carisma sa și glumele pe care le face atât pe teren, cât și în afara lui. Chiellini este însă conștient că nu este cel „arătos” jucător și a recunoscut-o cu fiecare ocazie, iar recent a făcut o serie de declarații savuroase, în legătură cu femeile din viața lui. 

Declarație savuroasă a lui Giorgio Chiellini 

Invitat la podcast-ul „Team Serie A”, fundașul italian a vorbit despre partea amoroasă a vieții sale, iar întrebat dacă faima sa a fost un punct cheie în cariera de „cuceritor”, a oferit un răspuns savuros. 

„Uită-te la mine, uite cât de urât sunt, nu sunt deloc frumos...da. Faptul că am fost un jucător de succes m-a ajutat să mă culc cu mai multe femei”, a recunoscut Giorgio Chiellini citat de Marca

Declarația vine la aproape doi ani de când spunea într-un alt podcast: „sunt mai urât decât foamea. Pentru mine, să cuceresc fără să fi fost fotbalist ar fi fost imposibil”. 

Giorgio Chiellini s-a căsătorit cu Carolina Bonistalli după patru ani de relație. Cei doi au împreună doi copii. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!