GALERIE FOTO Gigi Becali și-a inaugurat hotelul de lux de la mare! Imagini spectaculoase cu 'bijuteria' de cinci stele pentru care a plătit 6.8 milioane de euro 

Gigi Becali Becali Hotel Venus Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Iunie 2022, 14:31
Data actualizarii: Sambata 18 Iunie 2022, 14:34

Gigi Becali a achiziționat un hotel pe litoral în 2021, de la patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae. 

Finanțatorul de la FCSB a plătit 6.8 milioane de euro în schimbul hotelului pe care Ioan Niculae l-a cumpărat în 2013, care a fost scos la licitație în 2019. Gigi Becali nu a stat pe gânduri, achiziționând hotelul 'Inter Venus' din stațiunea Venus, pe care l-a renovat în acest an. 

Hotelul a fost renovat de Teodora Becali, fiica omului de afaceri, și soțul său, Mihai Mincu, iar acum camerele sale pot fi închiriate de către oricine. Cei doi sunt implicați activ în zona imobiliarelor, în colaborare cu finanțatorul vicecampioanei României, iar hotelul se anunță a fi o nouă afacere de succes. 

Gigi Becali: „L-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul!”

Hotelul a fost redenumit de către familia Becali, numindu-se acum 'Becali Hotel Venus'. Gigi Becali a vorbit despre achiziția făcută, arătându-se dispus să i-l vândă înapoi lui Ioan Niculae, în schimbul unei sume corecte de bani. 

“L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului.

Când vine omul de la pușcărie, îi spun am dat atâția bani, dă-mi atât ca să câștig și eu bani și dacă vrei, ia-l. Dacă nu vrea, ținem hotelul și gata”, a declarat Gigi Becali pentru Economica.net.

  • Hotelul are 70 de camere duble, iar 54 dintre ele sunt clasificate la 5 stele, în timp ce 16 sunt la 4 stele. De asemenea, la hotel mai există și 10 camere de tip family și 12 apartamente. 

În ceea ce privește costurile, conform booking.com, o cameră dublă costă 680 de lei pe noapte în luna iunie, în timp ce un apartament poate fi închiriat cu 1.400 de lei. Prețurile cresc în funcție de perioadă și pot ajunge la 800-900 de lei pentru o cameră dublă pe noapte, în timp ce un apartament ar putea fi închiriat cu 2.200 de lei. 

Sursa foto: booking.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!