Genți vs. ceasuri! Francesco Totti și Ilary Blasi se luptă pentru bunurile personale, în urma despărțirii cu scandal 

Francesco Totti Ilary Blasi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Octombrie 2022, 17:50
Data actualizarii: Joi 13 Octombrie 2022, 18:02

Francesco Totti și Ilary Blasi au divorțat anul acesta

Francesco Totti (45 ani) a încheiat un mariaj de 17 ani cu Ilary Blasi (41 ani). Inițial, au apărut zvonuri cum că fostul căpitan al Romei a „câlcat strâmb” în mariaj, acesta fiind motivul pentru care s-a produs despărțirea. Însă Totti a ținut să precizeze că fosta sa soție a fost indifelă și că a descoperit acest lucru pe propria piele, când i-a citit mesajele din telefon. 

Ilary și fostul jucător au împreună trei copii, Chanel, Cristian și Isabel, iar în urma divorțului, bărbatul va fi obligat să plătească pensie alimentară, în contextul în care despărțirea este una tensionată. Suma cerută de Ilary în instanță însă nu e deloc mică. 

Conform Football Italia, modelul a cerut o pensie alimentară de 37.500 de euro pe lună, dintre ei 20.000 de euro să i se aloce ei, iar restul de 17.500 să fie pentru cei trei copii.

Scandal pe bunurile personale între Francesco Totti și Ilary Blasi

Pe lângă discuțiile financiare, cei doi nu au reușit să ajungă la o înțelegere nici în ceea ce privesc bunurile personale.

În presa din Italia au apărut informații conform cărora fotbalistul i-a "confiscat" gențile de lux ale fostei soții până aceasta îi va returna ceasurile Rolex. 

"Ce ar trebui să fac? Le țin în speranța unui schimb", a declarat Totti pentru Corriere della Sera. 

"Tot ce trebuie să facă este să returneze ceasurile și totul se va încheia", a spus și o sursă din aturajul sportivului.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!