Francezii se TEM de National Arena: Cum a reactionat Ribery cand a aflat unde va juca cu Romania

Franck Ribery National Arena Romania Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 August 2011, 16:44
Data actualizarii: Marti 30 August 2011, 16:46

Francezii se tem de atmosfera de pe National Arena! Stadionul va fi inaugurat la Romania - Franta.

"Imi aduc aminte de meciurile cu Romania din ultimul timp si de evolutiile mele de atunci, dar asta nu are legatura cu ce va fi acum la Bucuresti. Cunosc echipa Romaniei, stiu unde vom juca si nu va fi deloc simplu. E un alt meci decisiv pentru calificare. Nu va fi usor", a spus Ribery.

Mijlocasul Yohan Cabaye (Newcastle United) a afirmat ca echipa sa vrea sa invinga in Albania, pentru a aborda cu un moral foarte bun partida cu Romania.

"Meci dificil cu Romania, e in deplasare. Vrem sa scoatem maximum posibil, sa castigam, obiectivul e sa obtinem calificarea cat mai repede posibil. E un joc foarte important pentru calificare", a spus Cabaye.

Selectionerul Laurent Blanc a mentionat ca va aborda meciurile cu Albania si Romania in sistemul 4-3-3. "Va fi un triunghi ofensiv, solid. Meciul de referinta e cu Bosnia, cand bosniacii si-au dat seama ca nu au cum sa castige, vazand stilul nostru de joc", a comentat Blanc.

Eric Abidal (care a jucat luni cu FC Barceloan in campionat) si Bacary Sagna (care a avut o stare febrila) s-au alaturat lotului Frantei, la Clairefontaine, ambii find apti de joc.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!