FOTO si VIDEO: Bute a dat lovitura de start la Otelul - CFR! Vezi cum a fost primit!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Octombrie 2010, 16:57
Data actualizarii: Sambata 30 Octombrie 2010, 22:55

Lucian Bute campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a dat, sambata, in mod simbolic lovitura de start a meciului dintre formatiile Otelul si CFR Cluj, din etapa a XIII-a a Ligii I, el primind o placheta din partea clubului galatean!


Inainte de startul partidei, Lucian Bute a primit din partea clubului Otelul Galati o placheta si un buchet de trandafiri, premiul fiindu-i inmanat de directorul general al gruparii, Marius Stan.

"Multumesc pentru invitatie, sunt onorat pentru prezenta la acest meci. Sper ca si echipa Otelul Galati sa devina campioana la finalul sezonului", a declarat cu aceasta ocazie Lucian Bute, el fiind aclamat si aplaudat de cei aproximativ 10.000 de spectatori prezenti pe arena "Otelul".

Lucian Bute si-a pastrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, pentru a sasea oara, dupa ce l-a invins pe Jesse Brinkley, prin KO, in repriza a noua, intr-un meci disputat pe 16 octombrie, la Centre Bell din Montreal. Bute l-a trimis la podea pe Brinkley in minutul 2.48 din repriza a noua, datorita unui upercut de stanga, acelasi procedeu cu care i-a invins anterior pe Librado Andrade si Edison Miranda.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!