GALERIE FOTO Fostul iubit i-a făcut cadou de aproape 200.000 de euro de ziua ei! Ce a primit influencerița 

Floyd Mayweather Gallienne Nabil Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 11:04
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 11:06

Floyd Mayweather (45 ani) s-a iubit o bună perioadă de timp cu Gallienne Nabil (25 ani), însă cei doi s-au despărțit de ceva timp. 

Cei doi au început o relație în 2019 și s-au întâlnit timp de câteva luni, însă ulterior au decis să se despartă. Boxerul american a început ulterior o relație cu britanica Anna Monroe, însă nici aceasta nu a durat mult, cei doi despărțindu-se, după ce Mayweather a fost surprins îmbrățișându-se cu Gallienne în New York. 

Monroe, cu care boxerul se logodise, susține că bărbatul i-a oferit 5 milioane de dolari la acea vreme pentru a încerca să o „recâștige” după ce au apărut fotografii cu el și fosta iubită în spațiul public. Deși s-au despărțit de mult, Mayweather și Gallienne au rămas într-o relație apropiată, iar cadoul făcut de ziua ei o demonstrează. 

Floyd Mayweather, cadou de aproape 200.000 de euro pentru fosta iubită 

Gallienne și-a sărbătorit aniversarea de 25 de ani în Malibu, California, unde a fost prezent și Floyd Mayweather, care i-a făcut fostei iubite un cadou pe măsură. 

Boxerul a surprins-o pe Gallienne cu un Maybach nou, a cărui valoare atinge aproximativ 184.000 de euro, informează The Sun

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!