Fostul fotbalist de la PSG și din naționala Argentinei a fost înjunghiat! Care este starea lui

Ezequiel Lavezzi Argentinei Paris Saint-Germain Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Decembrie 2023, 17:18
Data actualizarii: Miercuri 20 Decembrie 2023, 17:19

Ezequiel Lavezzi (38 ani) a trecut prin momente de coșmar. 

Fostul fotbalist de la Paris Saint-Germain și al naționalei Argentinei, Ezequiel Lavezzi, a fost dus de urgență la un spital din Uruguay, după ce a fost înjunghiat, după cum scrie RMC Sport. Lavezzi ar fi fost înjunghiat în timpul unei dispute și a suferit o rană la nivelul abdomenului. 

Presa sud-americană informează că a fost internat la Punta del Este din Uruguay, după ce ar fi fost înjunghiat și a suferit „o rană mică în abdomen, dar și fractură la claviculă”. 

Retras în ianuarie 2020 din fotbal, după o aventură de patru ani la HB CFFC, Ezequiel Lavezzi și-a dedicat viața petrecerilor și a călătorit prin toată lumea. Starea fostului fotbalist este una stabilă, însă trebuie să rămână sub observația medicilor în continuare. 

Ezequiel Lavezzi, înjunghiat după o dispută cu o rudă 

Conform El Observador, Lavezzi a fost înjunghiat în timpul unei cerți cu o rudă, care ar fi avut loc în jurul orei 5 dimineața, în timpul unei petreceri. Varianta familiei lui Lavezzi ar fi însă cu totul diferită față de cea prezentată în presă, iar fostul jucător s-ar fi accidentat după ce a căzut de pe o scară, în timp ce schimba un bec, lovindu-se la abdomen și claviculă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!