Fosta soție a lui Van der Vaart, apariție spectaculoasă la plajă alături de actualul partener. Cât de bine arată FOTO 

Fosta soție a lui Van der Vaart, apariție spectaculoasă la plajă alături de actualul partener. Cât de bine arată FOTO 

Sylvie Meis și Nicolas Castello se află în vacanță în Saint-Tropez, iar paparazzi nu au ratat ocazia de a-i surprinde în ipostaze incendiare.

Relația dintre cei doi pare să fie una foarte bună, dovadă fiind și cadrele în care au fost fotografiați. Sylvie și Nicolas s-au căsătorit anul trecut în septembrie, în cadrul unei ceremonii spectaculoase care a avut loc în Capri. 

Numele real al lui Niclas Castello este Norbert Zerbs și are 41 de ani. Arist de meserie, bărbatul de origine germană a mărturisit pentru GQ că și-a dorit să devină fotbalist profesionist, modele lui fiind Lothar Matthäus și Franz Beckenbauer.

Modelul german a fost căsătorit cu Rafael van der Vaart timp de opt ani, până în 2013. Aceștia au împreună doi copii, o fată și un băiat, iar motivul divorțului a fost aventura avută de model cu un pilot.

"Fiecare dintre noi ne-am găsit drumul, ne merge bine. Ne înțelegem foarte bine. Petrecem zilele de naștere ale copiilor împreună, e minunat pentru ei", a declarat Sylvie despre relația pe care o are cu fostul soț. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos! sursa foto: ProfiMedia

  • Fosta soție a lui Van der Vaart, apariție spectaculoasă la plajă alături de actualul partener. Cât de bine arată FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO

Larisa Iordache și-a reluat antrenamentele la Tokyo. Când are loc finala la bârnă
BRAT
Modifică setările cookies