GALERIE FOTO Fosta soție a lui Van der Vaart, spectacol la mare alături de noul partener. Ipostazele în care s-au lăsat fotografiați 

Rafael van der Vaart Sylvie Meis Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 11:05
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 13:12

Sylvie Meis și Nicolas Castello se află în Miami, iar în timpul liber au profitat pentru a se relaxa la plajă.

Paparazzi nu au ratat ocazia de a-i surprinde în ipostaze incendiare, iar fotografiile care au apărut pe internet sunt spectaculoase. 

Sylvie și Nicolas s-au căsătorit anul trecut în septembrie, în cadrul unei ceremonii spectaculoase care a avut loc în Capri. 

Numele real al lui Niclas Castello este Norbert Zerbs și are 41 de ani. Arist de meserie, bărbatul de origine germană a mărturisit pentru GQ că și-a dorit să devină fotbalist profesionist, modele lui fiind Lothar Matthäus și Franz Beckenbauer.

Modelul german a fost căsătorit cu Rafael van der Vaart timp de opt ani, până în 2013. Aceștia au împreună doi copii, o fată și un băiat, iar motivul divorțului a fost aventura avută de model cu un pilot.

"Fiecare dintre noi ne-am găsit drumul, ne merge bine. Ne înțelegem foarte bine. Petrecem zilele de naștere ale copiilor împreună, e minunat pentru ei", a declarat Sylvie despre relația pe care o are cu fostul soț. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!