Florin Talpan nu renunță! Scrisoarea pe care juristul i-a adresat-o președintelui Klaus Iohannis

Florin Talpan csa steaua klaus iohannis Stiri Florin Talpan
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 12 Mai 2023, 17:28
Data actualizarii: Vineri 12 Mai 2023, 17:32

Florin Talpan, juristul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, a făcut un apel către președintele României, Klaus Iohannis, pentru a primi gradul de general.

Talpan consideră că meritele sale în cadrul armatei și la conducerea clubului îl fac potrivit pentru această distincție.

„Nu am primit niciun răspuns de la președenție și încă aștept. Acea propunere este la administrația prezidențială. Cred că sunt ofițerul din Armata Română cu cele mai mari rezultate.

Să prezinte public dacă există un alt ofițer. Nu vreau să fiu înțeles greșit. Dacă se apelează la mine eu voi răspunde. Dacă eram numit comandant, toate problemele erau rezolvate”, a susținut Florin Talpan, potrivit Fanatik.

Talpan insistă să devină general

Talpan este hotărât să lupte pentru gradul de general și susține că, deținând această poziție, va putea aduce schimbări semnificative la Clubul Sportiv al Armatei. El afirmă: „Doresc să îmi îndeplinesc atribuțiile în calitate de comandant cu gradul de general, astfel încât să pot contribui în mod activ la dezvoltarea CSA Steaua. Sunt convins că, în următorii doi ani, vor avea loc schimbări majore la club”.

Florin Talpan este convins că solicitarea sa va fi luată în considerare de administrația prezidențială și că va primi recunoașterea meritată pentru contribuția sa remarcabilă atât în domeniul militar, cât și în conducerea CSA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!