Ronaldo plănuiește o adevărată lovitură: Marcelo și Dani Alves, coechipieri din sezonul viitor

ronaldo nazario Dani Alves la liga marcelo Real Valladolid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Iunie 2022, 19:22
Data actualizarii: Duminica 19 Iunie 2022, 19:22

Marcelo și Dani Alves s-au despărțit în această vară de Real Madrid, respectiv Barcelona, însă cei doi fundași laterali pot rămâne în Spania.

Marcelo (34 de ani) și-a luat rămas bun de la Real Madrid în urmă cu câteva zile. Brazilianul juca din 2007 pe Santiago Bernabeu, iar în palmares și-a trecut nu mai puțin de 25 de trofee.

Ronaldo plănuiește o adevărată lovitură: Marcelo și Dani Alves, coechipieri din sezonul viitor

Dani Alves (39 de ani) este cel mai titrat fotbalist din lume, cu 43 de trofee cucerite alături de Barcelona, PSG, Sevilla, Juventus sau naționala Braziliei. Fundașul dreapta a revenit în toamna anului trecut pe Camp Nou, însă catalanii nu au vrut să îi prelungească înțelegerea scadentă în această vară.

Cei doi ar putea fi coechipieri din sezonul următor la formația Real Valladolid, care a promovat în La Liga. Ideea îi aparține acționarului majoritar, legendarul Ronaldo Nazario, care plănuiește să profite de faptul că ambii conaționali sunt liberi de contract și încă mai au lucruri de arătat, anunță brazilienii de la UOL.

"Ronaldo crede că astfel ar aduce doi jucători foarte tehnici, care ar fi importanți pentru Valladolid și din punct de vedere al marketing-ului, pentru a atragerea sponsorilor la club.

El știe că, în condiții normale, echipa sa nu și-ar permite transferuri de acest tip, însă este încrezător că nu salariul este prioritatea celor doi fundași laterali. De aceea ar fi posibil să-i transfere fără să afecteze bugetul clubului", au scris jurnaliștii brazilieni.

Marcelo nu și-ar dori să revină în Brazilia, având în vedere că plănuiește să rămână aproape de fiul său, Enzo (12 ani), care evoluează la grupele de juniori ale lui Real Madrid. De asemenea, Dani Alves caută o formație cât mai atractivă pentru a rămâne în formă și a avea o șansă la convocarea pentru Cupa Mondială din Qatar, care începe în noiembrie.

Sursa citată adaugă că Real Valladolid nu este singura opțiune a celor doi. Dani Alves ar fi dorit de brazilienii de la Athletico Paranaense, de spaniolii de la Mallorca, dar și de un club din Turcia.

De asemenea, mai multe formații din Brazilia intenționează să îl transfere pe Marcelo, precum Botafogo, Corinthians sau Fluminense, însă interes există și din Turcia pentru fostul fundaș al lui Real, de la Fenerbahce.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!