Fata lui Luis Enrique a dezvăluit cum se înțelege cu tatăl său 

Sira Martinez Luis Enrique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Decembrie 2023, 12:21
Data actualizarii: Luni 04 Decembrie 2023, 12:22

Sira Martinez (23 ani) este fiica cea mare a antrenorului de la Paris Saint-Germain, Luis Enrique. 

Tânăra este și ea sportivă de performanță, fiind una dintre cele mai bune din lume la hipism. Sira practică sportul de mică, iar rezultatele sale bune le datorează și părinților săi, după cum a recunoscut chiar ea, pentru că nu au presionat-o. 

Ce relație are Sira Martinez cu tatăl său 

Fiica lui Luis Enrique a vorbit recent într-un interviu despre relația pe care o are cu tatăl său, dezvăluind că se înțeleg extrem de bine. Mai mult, Sira a recunoscut că faptul că tatăl său a fost sportiv de performanță, dar și că lucrează încă în domeniu, este un plus, pentru că o ajută și pe ea în momentele mai puțin bune. 

„E cel mai bun la oferitul sfaturilor. Mereu insistă să rămân o persoană modestă și să muncesc pentru a ajunge acolo unde îmi doresc. A fost sportiv de performanță și e înconjurat de sportivi, înțelege foarte bine momentele în care nu mă simt cel mai bine psihic și știe cum să îmi ridice încrederea. 

Părinții mei nu au pus niciodată presiune pe mine ca să obțin rezultate bune. Întodeauna m-am simțit sprijinită și ajutată și mereu când pot vin să mă urmărească. 

Am observat că înainte se uitau la mine și vorbeau zicând că sunt 'fata lui', însă cred că acum, ținând cont că obțin rezultate, lucrurile astea se sting. Tatăl meu e o persoană cunoscută. Eu pot doar să fiu mândră că sunt fiica lui”, a declarat Sira Martinez conform Mundo Deportivo

Sira Martinez a fost până de curând într-o relație cu Ferran Torres, atacantul Barcelonei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!