GALERIE FOTO Fanii vor fi încântați! Decizia radicală luată de blonda care a întrerupt finala Champions League: "Trebuie să ne trăim viața!"

Kinsey Wolanski Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 13:30
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 13:48

Kinsey Wolanski (26 ani) a devenit cunoscută după ce a pătruns, aproape dezbrăcată, pe teren, la finala Ligii Campionilor dintre Tottenham și Liverpool, în 2019.

Momentul s-a petrecut în 2019, iar Kinsey Wolanski a sărit pe teren purtând un body minuscul, care îi lăsa părțile intime la vedere, promovând atunci site-ul pentru adulți pe care iubitul ei de la acea vreme îl deținea. Tânăra a devenit ulterior virală, iar aparițiile sale nu au mai trecut neobservate. 

Ajunsă la peste 3,6 milioane de urmăritori pe contul de Instagram, tânăra de 26 de ani s-a transformat într-o adevărată vedetă pe rețelele de socializare, iar numeroase branduri o caută pentru a promova diverse produse. 

De curând, Kinsey a hotărât să își facă cont și pe platforma OnlyFans, descrierea de la profil fiind: "Viața trebuie trăită, așa că... de ce nu?".

Potrivit informațiilor publicate în presa internațională, de la momentul care a făcut-o celebră în 2019, Kinsey ar fi strâns aproape 7 milioane de dolari din contracte de publicitate și evenimente.  

Kinsey Wolanski și-a uimit urmăritorii cu schemele făcute cu mingea 

Tânăra a postat la un moment dat un clip pe contul de Instagram pentru cei peste 3,6 milioane de urmăritori ai săi. Influencerița s-a filmat în timp ce ținea „duble” cu mingea de fotbal și șuta la poartă, arătându-și calitățile. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey (@kinsey)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!