GALERIE FOTO Prezentatoarea sexy de la BBC s-a trezit că pozele sale au apărut pe un site pentru adulți! Cum a reacționat 

Emma Jones BBC Sport Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 23:37
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 23:38

Emma Jones a rămas terifiată când și-a găsit pozele într-un loc complet nepotrivit. 

Tânăra este prezentatoare pentru BBC Sport și își încântă urmăritorii cu fiecare apariție pe care o are. Emma nu ezită să își etaleze formele atât în transmisiunile sale, cât și pe rețelele sociale, iar câțiva dintre fani i-au „furat” fotografiile și au decis să se folosească de ele în scopuri mai puțin plăcute. 

Emma a primit din partea internauților mai multe fotografii cu un cont făcut pe un site de întâlniri pentru adulți cu conținut explicit. O persoană i-a furat fotografiile și s-a dat drept ea pe site-ul respectiv, după cum a dezvăluit chiar ea în mai multe postări făcute pe Instastory. 

Pozele lui Emma Jones au apărut pe site-uri pentru adulți 

„Sunt pe site-ul ăla. Ce naiba e aia?! Nici măcar nu vreau să caut pe Google”, a spus Jones. 

Prezentatoarea a confirmat că nu este contul ei, ci al unei persoane care i-a furat fotografiile. Emma Jones și-a început cariera în televiune în 2017, la Leeds TV, echipă pe care o și susține. Cariera ei a căpătat un trend ascendent de atunci, de-a lungul anilor trecând pe la BBC Radio 5 Live și Netball Nation Podcast. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!