Faimoșii au obținut prima victorie în Jocul de Imunitate! Astăzi, concurenții vor avea parte de o premieră

Survivor Romania 2022 Stiri Faimoșii
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Februarie 2022, 09:07
Data actualizarii: Marti 08 Februarie 2022, 09:08

Echipa Faimoșilor a câștigat în premieră jocul de imunitate de la Survivor România 2022.

Timp de trei săptămâni, Războinicii au reușit să dea tot ce aveau mai bun și să câștige Jocul de Imunitate, având parte de Consilii de Nominalizare liniștite, la care au fost doar martorii discuțiilor echipei adverse. Aseară, lucrurile s-au schimbat, iar la capătul unei lupte incredibile și a unei ștafete de neratat, Otilia, Zmărăndescu și Elena au adus victoria pentru echipa Faimoșilor! 

Pentru prima dată ajunși la proba pentru imunitatea individuală, Războinicii au înțeles că jocul este pe cont propriu în anumite momente și au uitat de prietenii, fiind concentrați să obțină șansa de a nominaliza pe cineva și de a fi siguri pe locul lor în joc. Blaze și Alexandra Duli au reușit sâ câștige, așa că seara a fost una liniștită pentru cei doi. 

Ana Dobrovie, Relu Pănescu și Ramona Crăciunescu sunt cei trei concurenți care au fost votați de către colegii lor pentru eliminare. Dintre aceștia, cel sau cea care a obținut cele mai puține voturi de la cei de acasă va părăsi, în această seară, competiția. 

Ediția Survivor România a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:29 – 23:27. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.3 puncte de rating și 30.0% cotă de piață, față de locul 2 care avea 4.5 puncte de audiență și 11.8% share.

De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură un joc de senzație și un consiliu încărcat de emoție, iar în minutul de aur, la ora 22:13, peste 2.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, cu ochii pe PRO TV.

De la 20:30, spectacolul revine cu o premieră: concurenții vor lupta în Jocul pentru Comunicare! Emoțiile vor atinge cote culminante când aceștia vor afla miza probei. Cine va reuși să câștige și să aibă parte de o surpriză de acasă, aflăm curând. 

În această seară, după finalul emisiunii, pe VOYO, Zanni le aduce spectatorilor Survivor: Extrashow! O nouă ediție incendiară în care cele mai interesante faze sunt comentate.

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și pe VOYO, o ediție în care dorul de casă atinge apogeul după săptămâni de competiție! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!