FABULOS! "Domnul 'GI' e SATANA, asa l-am trecut in telefon!" :) Reactia nebuna a lui Copos, dupa ce Becali l-a dat de gol! GAFA care l-a scos din minti pe rapidist:

Rapid Astra Giurgiu George Copos Gigi Becali Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Noiembrie 2012, 12:54
Data actualizarii: Vineri 09 Noiembrie 2012, 12:54

Copos si Becali au avut o discutie telefonica despre soarta Rapidului. La putina vreme dupa, Becali a intrat in direct la TV si a povestit tot, iar Copos a anuntat 'masuri drastice'.

Copos a discutat amical, cu patronul Stelei, despre viitorul Rapidului. Discutia despre Copos i-a spus: "sa nu cumva sa povestesti asta" a ajuns direct la presa.

"Lesinati de ras daca va povestesc ce mi-a zis! Copos asta e dat naibii! L-am intrebat daca vinde clubul. Si mi-a raspuns: Lui Ioan Niculae i-as da clubul, ca e de aceeasi rasa cu ei Adica si Niculae e 'ti' ", a povestit Becali la gsptv.

Apoi Copos a reactionat pe blogul personal, unde a dezmintit discutia si a anuntat si prima masura impotriva 'prietenului' Gigi Becali:

"Promit ca de acum incolo Domnul GI nu va mai avea ocazia de a pune pe seama mea propriile sale fantezii, in urma unor discutii directe. Domnule GI, numarul dumneavoastra de telefon este salvat in telefonul meu. De azi, la numarul dumneavoastra de telefon apare scris „NU RASPUNDE. E SATANA" ", replicat Copos.

Tot Copos a continuat acuzatiile:

"Nici o referire de natura etnica n-am facut in discutia cu el. Mai departe au lucrat bolile psihice care zac in Domnul GI. Alaturi de grandomania afisata permanent si ostentativ, cu desavarsit prost gust, Domnul GI este un om apasat de o invidie maladiva", a mai spus Copos.

Patronul Rapidului nu a mai fost la un meci al echipei sale de la infrangerea cu Brasov. In rest, fanii l-au contestat incontinuu, mai ales la ultimul meci, cel cu Astra, 0-2 in Giulesti.

Copos a anuntat care sunt pretentiile sale in schimbul clubului din Giulesti, o suma care trece de 10 milioane de euro. Mai mult, patronul Astrei pare interesat sa cumpere clubul, dar si Porumboiu ar fi intrat in 'cursa' pentru Rapid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!