FABULOS! Asta ar fi schimbul MILENIULUI in fotbal: Rosell vrea un jucator de la Real, Perez viseaza la un extraterestu! Scenariul soc care aminteste de tradarea lui Figo:

Barcelona Barca Iker Casillas Real Madrid Sergio Busquets Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Februarie 2013, 10:40
Data actualizarii: Joi 14 Februarie 2013, 23:16

► FAntastic. FAbulos. FAnatici. FA Cup in direct la Sport.ro si Voyo.ro! Vezi aici programul

Scenariu soc facut astazi de jurnalistii de la El Mundo Deportivo, cei care 's-au jucat' putin cu declaratiile facute in ultima vreme de Sandro Rosell, presedintele Barcei, dar si de omologul sau de la Real, Florentino Perez.

Nu mai departe de acum o saptamana, Rosell a spus pentru un radio local ca isi doreste neaparat un jucator de la marea rivala, lasand de inteles ca ar fi vorba ori despre Casillas sau Ramos, jucatori care au o relatie destul de rece cu Mourinho, ori de Mesut Ozil, jucator pentru care Barca a mai facut o oferta pe vremea cand acesta evolua la Werder Bremen.

Ascultand declaratia presedintelui Barcei, spaniolii s-au dus imediat cu gandul la spusele omologului sau, Florentino Perez, care a spus in urma cu mai multe luni ca viseaza sa-l 'fure' pe Busquets de la Barca, considerant ca acesta ar fi inlocuitorul perfect pentru Xabi Alonso, jucator ajuns deja la 32 de ani si totodata spunand despre acesta ca este cel mai bun mijlocas central din lume.

Astfel, spaniolii s-au gandit la un scenariu in care Real si Barca ar face un schimb de jucatori, urmand ca Busquets sa treaca la madrileni, iar echipa lui Messi, Xavi si Iniesta sa ia unul dintre cei trei jucatori pe seama carora s-a speculat.

Mutarea tine insa de SF, fotbalistii declarand in repetate randuri dragoste eterna echipelor la care joaca si anuntand ca nu isi vor trada niciodata fanii.

Chiar si asa, mutarea nu ar fi insa fara precedent, 9 jucatori trecand pana acum din curtea Barcei in cea a marii rivale si vice-versa: Figo, Ronaldo, Saviola, Schuster, Luis Enrique, Prosinecki, GHEORGHE HAGI, Laudrup, dar si Samuel Eto'o, cu mentiunea ca nu toti au trecut direct de la o rivala la alta, ci dupa ce au trecut si pe la alte echipe.

Totusi, niciodata in istorie, Real si Barca nu au facut un schimb de jucatori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!