Explozie pe piata transferurilor! "Negociaza cu Real, asa cum mi-ai promis!" Transferul de 90 de mil se poate face! Omul ECLIPSA pentru Ronaldo la Madrid

Ronaldo Gareth Bale Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Iulie 2013, 13:10
Data actualizarii: Vineri 26 Iulie 2013, 14:19

E una dintre vedetele verii in mercato. Numele lui e pe listele de transferuri ale celor mai tari cluburi din lume!

Gareth Bale vrea neaparat sa ajunga la Real, anunta Marca. Ziarul numarul 1 din Spania scrie ca galezul i-a cerut presedintelui de la Tottenham, Daniel Levy, sa isi respecte promisiunea pe care i-a facut-o anul trecut si sa negocieze cu Real Madrid. Bale si Levy aveau o intelegere conform careia Spurs era de acord sa discute transferul daca nu intra in Champions League. Cum conditia a fost indeplinita, Bale pune acum presiune pe seful sau: "Mi-ai spus ca vei accepta sa negociezi pentru mine daca nu intram in Liga. Oferta pe care o asteptai a venit, vreau sa joc pentru Real Madrid. Nu ma intereseaza Manchester United sau orice alt club, vreau doar Real Madrid".

Jurnalistii de la Marca au aflat si salariul lui Bale pe Bernabeu. Mijlocasul va castiga intre 9 si 10 milioane de euro pe an! AS da ca sigur transferul intr-o afacere care va totaliza 120 de milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!