Euro n-a inceput, dar lista accidentatilor se mareste

Euro 2008 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iunie 2008, 12:38
Data actualizarii: Marti 03 Iunie 2008, 12:40

Totul a inceput cu drama lui Ovidiu Petre. Romania a trecut peste, dar absenta lui Dani Coman, cu tripla fractura a agitat din nou spiritele. Romanii s-au intrebat daca ei sunt singurii ghinionisti de la Euro, insa lista era doar la inceput.

Umarul lui Chivu continua sa reziste, problemele medicale mici ale lui Contra si Mutu nu ne dau emotii, nici starea fragila a lui Goian nu ne mai sperie acum. Romania are un singur tel, sa joace la Euro cu cei mai in forma jucatori in primul 11.

Ghinioanele s-au extins. Italia l-a pierdut pe Perrotta in Finala Cupei, Vieira i-a lasat pe francezi cu doua saptamani pana la Euro, Babel s-a oprit din alergat, direct pe targa echipei medicale, dar problemele inainte de Euro nu s-au potolit.

Se pare ca presiunea campionatelor interne si luptele din Cupele Europene si-au pus accentul pe tendoanele si ligamentele jucatorilor.

Din fericire pentru noi, adversarele au inceput sa piarda jucatori, iar Cannavaro, singurul balon de aur care mai putea sa joace la Euro, si-a luat adio, dupa o entorsa care l-a trimis acasa.

Primul antrenament pentru portughezi a marcat o noua accidentare: Cristiano Ronaldo s-a ales cu glezna umflata, iar fotografii, reporterii si presa internationala asteapta diagnosticul final: joaca sau nu la Euro?

Ultimul nume care a picat pe lista acestui Euro-negru este El Nino Torres, accidentat tot la picior, insa turneul final nu pare a fi pus in pericol, ci doar ultimul meci de pregatire cu SUA. Spaniolii au insa rezerve: Raul asteapta telefonul de convocare in caz de urgenta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!