VIDEO Emoționat până la lacrimi! Cum a fost surprins fratele lui Radu Drăgușin în momentul în care fotbalistul a debutat la Tottenham 

radu dragusin Alex Dragusin Tottenham Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Ianuarie 2024, 11:11
Data actualizarii: Luni 15 Ianuarie 2024, 11:49

Radu Drăgușin (21 ani) a semnat cu Tottenham în această iarnă și a debutat în tricoul noii echipe la două zile de la anunțul oficial. 

Fundașul naționalei României a început pe banca de rezerve meciul cu Manchester United de pe Old Trafford, scor 2-2, însă a fost trimis în teren de Ange Postecoglou pe final. Radu Drăgușin și-a bifat astfel debutul în Premier League. 

Fratele lui Radu Drăgușin, cu ochii în lacrimi la debutul fotbalistului la Spurs 

Radu Drăgușin a zburat la Londra de la Geneva în cursul zilei de miercuri, însă a fost anunțat oficial joi. Alături de el au fost iubita, Ioana Stan, dar și sora lui, Meira. În ciuda faptului că nu a putut fi prezent la momentul important din cariera fratelui său, Alex Drăgușin a trăit intens debutul acestuia. 

Deținătorul unui restaurant de tip fast-food din Capitală, Alex a muncit duminică seară, când Radu a debutat. Unul dintre cei aflați în restaurant a filmat însă momentul în care Drăgușin a intrat pe teren în meciul cu United și surprins reacția emoționată a lui Alex, care se uita cu lacrimi în ochi spre televizor. 

„Mă tot întreabă lumea 'Ce simți, Alex?'. M-a prins Luca fix când 'simțeam'”, a scris Alex Drăgușin pe Instagram. 

Interviu cu Radu Drăgușin și Alex Drăgușin 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!