Ei sunt finalistii CONCURSULUI "Sete de crapi!" Cine sunt norocosii si cu ce capturi se lauda! FOTO

Ei sunt finalistii CONCURSULUI "Sete de crapi!" Cine sunt norocosii si cu ce capturi se lauda! FOTO

Concursul 'Sete de crapi' a ajuns la final si au fost alesi cei trei finalisti.

Mihai Andrei Ionescu, din Bucuresti, este primul finalist. El ne spune ca:

"L-am prins anul trecut prin august pe lacul Straulesti din Bucurestii Noi, in perioada in care administratia lacului nu dadea drumul la stavilar. L-am prins la boilies si boaba de porumb cu arome de capsune, momit regulat cu TTX cu sofran amestec cu usturoi, cu o lanseta de 3.90m si o mulineta achizitionate din Dragonul Rosu. A fost primul meu crap mai serios din cariera de pescar. Si nu a fost singurul din acea zi".

Daniel Trandaf este din Calarasi si ne-a trimis povestea capturii sale: "L-am capturat chiar de ziua mea si l-am eliberat!"

Matei Sorin din Bucuresti: La o partida de 48 de ore pe balta Teiu dupa o zi caniculara si intr-un peisaj perfect de apus de soare pe malul baltii, am avut o trasatura destul de timida a mustaciosului pofticios la cina pe care i-o pregatisem ( o bila tare de 20 belechan invelita in pasta cu aceeasi aroma). Drillul a fost unul relativ scurt lasandu-se repede convins sa vina la o poza si sa se intoarca la treburile lui pentru a fi prins si de alti pescari norocosi.

Doar unul dintre cei trei va lua 1000 de euro. VEZI AICI ce trebuie sa faca

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies