E OFICIAL! Adrian Mutu a anuntat la ce echipa va juca incepand cu luna ianuarie!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Noiembrie 2013, 20:11
Data actualizarii: Duminica 24 Noiembrie 2013, 23:23

►PRO TV prezinta: Aventurile lui Eric Magicianul! Dnepr - Pandurii, joi 22:00, live si pe Voyo!

Anunt de ultima ora facut de Adrian Mutu, fostul fotbalist al lui Chelsea si al Fiorentinei. In prezent la Ajaccio, unde nu a mai jucat in ultima perioada, Mutu anunta ca va juca din luna ianuarie la Petrolul Ploiesti, urmand sa vina sub forma de imprumut.

Mutarea la Petrolul a fost anuntata inca de saptamana trecuta de unul dintre oficialii clubului ploiestean, Dan Capra spunand ca are un acord de principiu cu fostul international. Cu toate acestea, sefii detinatoarei Cupei Romaniei nu aveau inca un acord cu francezii de la Ajaccio, pe care au reusit in cele din urma sa-l obtina.

In varsta de 34 de ani, Adrian Mutu se intoarce in Romania dupa 14 ani, acesta plecand in 2000 de la Dinamo. De-a lungul carierei, "Brilianul", asa cum a fost poreclit de fani, a jucat la echipe precum Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena si Ajaccio.

Acesta a strans peste 100 de goluri in Serie A si a bifat 77 de selectii la echipa nationala, fiind cel mai bun marcator, la egalitate cu Gica Hagi (35 de goluri).

Mutu a fost implicat si in mai multe scandaluri de proportii, fiind suspendat pentru perioade destul de lungi dupa ce a fost prins dopat cu sibutramina, dar si dupa celebrul scandal "Cocaina".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!