GALERIE FOTO E fierbinte rău, frige, frige! Jucătorul pe care Arsenal a pus ochii o poate aduce la Londra pe regina twerk-ului! Cum arată tânăra

jakub kiwior Arsenal Claudia Kowalczyk Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 15:17
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 15:19

Arsenal a pus ochii pe fundașul polonez de la Spezia, Jakub Kiwior. 

Liderul din Premier League vrea să îl transfere pe fundașul polonez și oferă aproape 20 de milioane de euro în schimbul său. Dacă se concretizează transferul și Kiwior va merge la Londra, cel mai probabil va fi însoțit de logodnica sa, Claudia Kowalczyk.

Claudia este deja renumită, după ce în 2017 a fost numită Regina unei Competiții de Twerk din Germania, fiind campioană. În 2018, tânăra de 30 de ani a fost semifinalistă la Campionatul European de Twerk. 

Claudia Kowalczyk, regina twerk-ului 

Tânăra este conștientă de formele sale, dar și de mișcările sale, astfel că nu ezistă să își încânte urmăritorii de pe rețelele sociale cu fotografii extrem de sexy sau cu clipuri în care dansează. 

Claudia călătorește prin toată Europa, însă locuiește cu partenerul său în Italia, iar transferul la Arsenal ar putea să o mute și pe ea la Londra. Tânăra se postează des alături de iubitul său, cu care s-a logodit în noiembrie 2021. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!