Dramă pentru Dragan Kobiljski! Fiica antrenorului de la SCM Zalău, ucisă la doar 13 ani

Dragan Kobiljski scm zalau Stiri Dragan Kobiljski
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Mai 2023, 21:47
Data actualizarii: Miercuri 03 Mai 2023, 21:48

Echipa de volei masculin SCM Zalău a transmis un mesaj de condoleanţe, miercuri seară, antrenorului său Dragan Kobiljski, a cărui fiică a decedat la doar 13 ani.

”Echipa şi conducerea clubului SCM ZALĂU sunt alături de antrenorul nostru, Dragan Kobiljski, în aceste clipe grele, provocate de trecerea în nefiinţă a fetiţei sale la vârstă de doar 13 ani. Sincere condoleanţe, Dragan! Iskreno saučešće, Dragan!”, este mesajul clubului, potrivit News.ro.

În dimineața zilei de miercuri, un elev de 14 ani a fost autorul unui atac șocant la o școală privată din Belgrad. A ucis nouă persoane cu un pistol, iar una dintre victime a fost și fiica lui Dragan Kobiljski, notează Libertatea.

Dragan Kobiljski (52 de ani) este antrenorul echipei din Zalău din septembrie 2022, când s-a prezentat la lot după ce a participat, ca secund, cu naţionala Serbiei, la Campionatul Mondial.

El a pregătit anterior Radnicki Kragujevac în ţara natală, iar alte cluburi la care a activat sunt Steaua Roşie Belgrad şi Partizan Belgrad.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!