Dinu Gheorghe: "Dossey era un om admirabil, am tot sperat ca se va face bine!"

Dinu Gheorghe Ibrahim Dossey Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Decembrie 2008, 13:26
Data actualizarii: Marti 09 Decembrie 2008, 13:29
Presedintele FC Brasov, Dinu Gheorghe, a declarat ca portarul ghanez Ibrahim Dossey, care a decedat marti dimineata, a fost unul dintre jucatorii care nu au venit in Romania pentru a pacali fotbalul.

"Pe Dossey il stiu de cand era la Rapid, iar eu eram presedinte onorific, nu aveam o functie oficiala, dar asta nu m-a impiedicat sa il cunosc. Era admirabil din toate punctele de vedere. De el nu trebuia sa traga nimeni ca sa munceasca si nu aveai pur si simplu ce observatii sa ii faci. Ibrahim a fost unul dintre strainii care nu au venit in Romania sa pacaleasca fotbalul. Era tipul de jucator pe care orice antrenor si presedinte de club si l-ar dori si nu este intamplator faptul ca atata lume il aprecieaza pentru ce a fost", a spus Dinu Gheorghe.

Oficialul brasovean a adaugat ca gruparea pentru care fotbalistul a evoluat atitia ani, nu il va uita intr-un astfel de moment: "Va merge cineva din partea clubului cu o coroana si normal ca vom ajuta si familia in aceste momente deloc usoare. Personal, mi-e foarte greu sa vorbesc despre un astfel de om la timpul trecut. Am tot sperat ca se va face bine".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!