Dezvaluire incredibila a TERORISTULUI de la Boston: le-a spus anchetatorilor cand trebuia de fapt sa aiba loc atacul! Cum a planuit totul:

atentat la boston Dzhokhar Tsarnaev explozie la boston Maratonul din Boston Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Mai 2013, 13:15
Data actualizarii: Duminica 05 Mai 2013, 13:14

► Rednic, derby pentru TITLU! Anderlecht – Standard, duminica 15:30 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Dzhokhar Tsarnaev (19 ani), unul dintre teroristii care au pus la cale atacul cu bomba de la Boston, din urma cu o luna de zile, a recunoscut totul in fata anchetatorilor, povestindu-le acestora in detaliu cum a planuit totul, impreuna cu fratele sau.

Salvat de la moarte dupa ce a fost impuscat de politia din Boston, tanarul de origine cecena a fost interogat in  ultimele saptamani de autoritatile americane, recunoscand in fata acestora ca atacul trebuia sa aiba de fapt loc pe 4 iulie, de ziua nationala a Statelor Unite, a spus un oficial pentru New York Times.

Mai mult, Dzhokhar le-a spus anchetatorilor ca a decis impreuna cu fratele sau sa mute data atacului, de frica sa nu fie descoperiti prea devreme. Acesta a explicat chiar si modul in care a manufacturat bombele in casa fratelui sau din Cambridge, Massechusets, acestia punand dinamita in niste recipiente de metal pentru ca explozia sa fie si mai devastatoare.

Singurul supravietuitor, Dzhokhar se afla inca in custodia autoritatilor americane, fratele sau decedat urmand sa fie inmormantat de familie, care a facut toate demersurile pentru a-i recupera trupul neinsufletit.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!